Nieuwjaarsborrel organiseren

Een nieuwjaarsborrel is een ideale gelegenheid om samen met uw werknemers en zakenrelaties elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en te proosten op de start van een nieuwe (zakelijke) periode.

Het organiseren van een nieuwjaarsborrel op uw eigen locatie is een leuke, originele en gezellige manier om met de collega’s het jaar te beginnen. Maar wat gaat u doen, en hoe kleedt u dit aan?

Wij helpen u graag met het opzetten van een goede organisatie, ontvangst, pakkende concepten en een vlekkeloos verloop tijdens deze feestelijke dag. HS Events tovert uw locatie om tot een feestlocatie waar iedereen versteld van zal staan. In overleg met u kunnen we een diner, buffet of hapjes samenstellen die precies aan uw wensen voldoen.

HS Events zorgt voor een nieuwjaarsreceptie op maat: passend bij uw onderneming, wensen en mogelijkheden. HS Events zorgt ervoor dat tijdens dit belangrijke evenement, uw relaties in een goede sfeer worden ontvangen. HS Events neemt alle zorg uit handen en verzorgt de volledige nieuwjaarsborrel:

Nieuwjaarsreceptie georganiseerd door HS Events: Gast op eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.

Niet genoeg ruimte op uw locatie? HS Events beschikt over een evenementenlocatie met diverse evenementmogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden.


Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?