Online Nieuwjaarsborrel organiseren

Een nieuwjaarsborrel is een ideale gelegenheid om samen met uw werknemers en zakenrelaties elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en te proosten op de start van een nieuwe (zakelijke) periode.

HS Events realiseert met uw bedrijf een sfeervolle en originele online nieuwjaarsborrel. Het organiseren van een nieuwjaarsborrel is een leuke en gezellig manier om met collega's het jaar te beginnen, misschien juist dit jaar wel belangrijker dan ooit. Maar hoe pakt je dit aan? Een online nieuwjaarsborrel met een interactieve activiteit, denk hierbij aan een quiz, bingo, swingo, kookworkshop of een proeverij. De mogelijkheden zijn online oneindig, bij jouw op locatie of bij ons in de studio. Samen bespreken we jouw online evenement.

HS Events zorgt voor een nieuwjaarsreceptie op maat: passend bij uw onderneming, wensen en mogelijkheden. HS Events zorgt ervoor dat tijdens dit belangrijke evenement, uw relaties in een goede sfeer online worden ontvangen. HS Events neemt alle zorg uit handen en verzorgt de volledige nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsreceptie georganiseerd door HS Events: Gast op eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.


Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?