HAL60

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement of feest? Langs de A4 tussen Leiden en Amsterdam bevindt zich een top evenementenlocatie in Roelofarendsveen! Met meer dan 1000 m² oppervlakte biedt HAL60 vele mogelijkheden voor al uw evenementen. HAL60 is inzetbaar voor diverse doeleinden, culturele en zakelijke evenementen, maar ook voor feesten en partijen. Alles is mogelijk!

Mogelijkheden HAL60

HAL60 is een unieke locatie voor diverse evenementen, denkend aan quizavonden, dansfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, themafeesten of grote verjaardagsfeesten. HAL60 beschikt over de juiste materialen om uw evenement compleet te maken, het verzorgen van licht, geluid, garderobe, catering, aankleding en andere materialen is geen enkel probleem. HAL60 is inzetbaar voor groepen van 15 tot wel 1000 personen, afhankelijk van de wensen bij betrekking tot het evenement kunnen we samen de mogelijkehden bekijken en een evenemenet op maat ontwerpen.

Bereikbaarheid

De evenementenlocatie HAL60 bevindt zich in Roelofarendsveen in Zuid-Holland. HAL60 is makkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer, met de auto neem je vanaf de A4 afrit 5-Roelofarendsveen en is HAL60 binnen 5 minuten te bereiken. HAL60 beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen bij de locatie.

Voorzieningen HAL60

HAL60 beschikt over een eigen ingang, een multifunctioneel vipdek, een artiestenkleedkamer inclusief keuken, een cateringkeuken, toiletunit, verplaatsbare bar, voldoende garderobemogelijkheden (lockers) en snelle wifi op de hele locatie.

Veiligheid in HAL60

Een veilig evenement is onze eerste prioriteit bij het organiseren van een evenement. In HAL60 bevinden zich 6 nooduitgangen en voldoende nooguitgangbordjes en brandblussers, bij elk evenement is een BHV'er aanwezig en beschikt HAL60 over een AED.

Bent u op zoek naar een evenementen locatie voor uw evenement?
Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij de mogelijkheden en komen wij met een passend concept!

HAL60
Industrieterrein 'De Lasso'
Pasteurweg 60
2371 DW Roelofarendsveen

071 331 53 34
06 185 44 269


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?