Katheder huren

Bent u op zoek naar een katheder (spreekstoel, lessenaar) voor uw presentatie, toespraak, betoog of voordracht? HS Events beschikt over een moderne katheder, geschikt voor ieder evenement.

De Katheder HS Events

De katheder ondersteund de spreker in zijn voordracht, een uitkomst voor vele presentaties. Het voordeel is dat een spreker niet met papieren in de hand hoeft te staan en hierdoor de handen vrij heeft om bijvoorbeeld dingen aan te wijzen op het scherm.

Specificaties 

De spreekstoel van HS Events is een moderne katheder van wit gelakt aluminium buizen en heeft tevens gebogen aluminium platen. De Katheder is uitgerust met een werkblad van 35 x 52 cm waar de spreker zijn papieren op kan neerleggen. Onder het werkblad bevindt zich een extra werkblad waar ruimte is voor een glas water etc. De katheder is in hoogte verstelbaar en verrijdbaar middels twee stevige wielen met rem en anti-slipprofiel.

Afmetingen 

Voor het vervoeren van de katheder moet u rekening houden met de volgende afmetingen:

  • Katheder voor gebruik: 115-146 x 55 x 50 cm (hxbxd)
  • Katheder voor transport: 125 x 63 x 78 (lxbxh)

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van € 150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de materialen ook bij ons ophalen. Houdt met het ophalen van de katheder rekening met de bovenstaande afmetingen.

Opties

Het is mogelijk om uw bedrijfslogo met een verwijderbare sticker op de katheder te plakken. De afmetingen voor het voorblad zijn: 80 x 47 (boven) / 34 (beneden) cm (hxb (loopt taps toe)). Daarnaast kunt u voor uw presentatie ook een projectiescherm, microfoon, geluidset en meubilair huren bij HS Events.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?