Kerstboom huren

Bent u op zoek naar een kerstboom voor uw kantoor, bedrijf of evenement? HS Events beschikt over een groot assortiment (kunst-) kerstbomen. Wij beschikken over diverse maten en kleuren kerstbomen. Bij HS Events is kerst zoals kerst hoort te zijn: sfeervol, warmte, gezelligheid, samenzijn en genieten  van een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel bij het haardvuur. 

De kerstboom

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom, HS Events beschikt over diverse levensechte kunstkerstbomen om uw kerstfeest compleet te maken. Kerstbomen zorgen voor de juiste sfeer tijdens uw Kerstborrel, kerstdiner of ander evenement tijdens de feestdagen.

Kleur

HS Events beschikt over twee kleuren kerstbomen, de standaard groene kerstbomen en mooie witte kerstbomen. Voor een impressie van onze kerstbomen klik hier.

Specificaties / Afmetingen

HS Events beschikt over kunstkerstbomen, hierdoor geeft de boom geen overlast van naalden en ziet er daarnaast levensecht uit. De boom staat steving in een metalen voet. De groene kerstbomen zijn 2,10 meter hoog en de witte kerstbomen kunnen worden geleverd in twee maten, 1,8 of 2 meter hoog.

Gedecoreerde kerstbomen

Het is mogelijk om de kerstboom gedecoreerd te huren, met de veelzijdige decoratie van HS Events decoreren wij de kerstbomen met kerstverlichting, kerstballen en natuurlijk cadeautjes onder de boom. Vraag naar de mogelijkheden bij een van de medewerkers van HS Events.

Opties

Naast de kerstboom kunt u ook bijpassende decoratiematerialen huren, zoals kerstkransen, kerstverlichting of een sneeuwmachine. Naast het verhuren van materialen helpt HS Events u ook graag bij het organiseren van een kerstborrel of kerstdiner. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?