Kerstdecoratie huren

Bent u op zoek naar kerstdecoratie om uw evenement compleet te maken, dan bent u bij HS Events aan het goede aders. HS Events beschikt over diverse kerstdecoratie. 

Hierbij kunt u denken aan: Kerstbomen, kerstballen- en slinger, sterrendoek, nep sneeuw, diverse kersverlichting, een sneeuwmachine, kerstkrans, cadeaus, sleetjes, skies en klein materiaal om de sfeer van het kerstevenement compleet te maken.

Kerstbomen huren

De levensechte kunstkerstbomen van HS Events maken uw kerstborrel, kerstdiner of ander kerstevenement compleet. Het is mogelijk om gedecoreerde kerstbomen te huren met kerstversiering en kerstverlichting of gewoon een kale boom. De kerstbomen staan stevig op een metalen voet en zijn 1,8 tot 2,10 meter hoog. De kerstbomen zijn te huren in groen of wit.

Bekijk hier foto's van onze kerstbomen.

Sterrendoek huren

Tover een ruimte, muur of plafond volledig om middels het sfeervolle effect van de sterrendoeken. HS Events beschikt over professionele LED sterrendoeken met witte LED lampjes, die doormiddel het handige ophangsysteem eenvoudig te bevestigen zijn. De doeken hebben een afmeting van 6 x 3 meter, voor meer specificatie over de sterrendoeken, klik hier.


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?