LED bollen huren

Klik hier voor de handleiding van de LED bollen

De LED Sphere is een echte eyecatcher! De decoratieve indoor LED bol is ideaal om tijdens uw feest of evenement de juiste sfeer te creëren.

LED Sphere bol

De LED Sphere bol kan stand-alone, muziekgestuurd en in master/slave mode werken, hierdoor zorgt de LED bol voor decoratieverlichting op het evenement. HS Events beschikt over twee maten LED bollen, welk geschikt zijn voor elk evenement.

Kleur

Met de DMX kanalen kunt u zelf bepalen welke kleur de LED bol moet hebben, hierdoor is de ledbol passend bij elk evenement. Met meerdere LED bollen kunnen verschillende kleuren worden ingesteld.

Afmeting

HS Events beschikt over twee maten LED Sphere bollen, van 30 cm en 50 cm. Beide maten combineren voor het evenement is uiteraard mogelijk.

Bevestigen LED bol

De LED bol kan op verschillende manieren worden bevestigd, bijvoorbeeld aan een truss constructie. Gecombineerd met onze verlichtinggeluidsinstallaties, decoratie of catering, wordt het feest een gegarandeerd succes. 

Opties

Combineer de discobal met één van onze discoballen, festivalmaterialendecoratie of sterrendoeken om uw evenement de finishing touch te bezorgen. 

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?