LED bollen huren

Klik hier voor de handleiding van de LED bollen

De LED Sphere is een echte eyecatcher! De decoratieve indoor LED bol is ideaal om tijdens uw feest of evenement de juiste sfeer te creëren. HS Events beschikt over twee maten LED bollen, welk geschikt zijn voor elk evenement.

Kleur LED Sphere bol

Met de DMX kanalen kunt u zelf bepalen welke kleur de LED bol moet hebben, hierdoor is de ledbol passend bij elk evenement. Met meerdere LED bollen kunnen verschillende kleuren worden ingesteld. De kleuren van de led bollen kunnen per led bol afwijken. 

Afmeting

HS Events beschikt over twee maten LED Sphere bollen, van 30 cm en 50 cm. Beide maten combineren voor het evenement is uiteraard mogelijk.

Aansturing LED Sphere bol

De LED Sphere bol kan worden aangestuurd middels stand-alone of met een lichttafel. Met de stand alone variant gebruikt u de voeding teven als controller (let op de variaties en opties van kleuren zijn beperkt). Met een licht tafel (Avolites, GrandMA, Hog etc.) kunnen de led bollen aangestuurd worden en zijn de kleurmogelijkheden zeer divers. Beide opies betreft bedrading en aansturing, voor meer informatie zie de handleiding boven aan de pagina.

  • Op de voeding van de 30 cm bollen kunnen 12 bollen aangesloten worden
  • Op de voeding van de 50 cm bollen kunnen 8 bollen aangesloten worden

Bevestigen LED bol

De LED bol kan op verschillende manieren worden bevestigd, bijvoorbeeld aan een truss constructie. Iedere led bol heeft een koelmechanisme die zacht hoorbaar is.Gecombineerd met onze verlichtinggeluidsinstallaties, decoratie of catering, wordt het feest een gegarandeerd succes. 

Opties

Combineer de ledbollen met één van onze discoballen, festivalmaterialendecoratie of sterrendoeken om uw evenement de finishing touch te bezorgen. 

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?