Limonade koe huren

Klik hier voor de handleiding van de limonadekoe.

Wat de aanleiding van het evenement ook mag zijn, door het grote verhuurassortiment van HS Events is alles mogelijk! Zo is een limonadekoe de ideale activiteit voor de kinderen.

De limonade koe

Zo denkt HS Events ook aan de kleintjes tijdens evenementen. De limonade koe is een grote eyecatcher en zeer geliefd bij jong en oud op elk evenement. De kinderen kunnen uit de limonade koe zelf hun eigen overheerlijke glas ranja ‘melken’. Naast een leuke en unieke attractie kan de limonade koe ook heel goed dienen als aanvulling bij de verhuur van een andere attractie, een springkussen, tafelvoetbal en suikerspin- of popcornmachine.

Specificaties 

De opblaasbare limonadekoe is 3 meter hoog. Daarnaast is de limonade koe luchtdicht en heeft de koe geen constante blower. Bij de limonade koe worden haringen meegeleverd om de koe te bevestigen, zodat de koe op haar plek blijft staan. De meegeleverde uierzak van de koe kan worden gevuld met 12 liter limonade. Ook worden altijd twee kinderkrukjes meegeleverd, zodat de kinderen gemakkelijk bij de uierzak van de koe een bekertje limonade kunnen tappen. De limonadesiroop en bekertjes worden niet standaard meegeleverd. 

Montage van de limonade koe

De limonade koe is dankzij het eenvoudige systeem en de standaard meegeleverde handleiding eenvoudig te monteren. Uiteraard kunt u de montage ook aan HS Events overlaten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de limonadekoe op juiste en veilige manier wordt bevestigd en uw evenement kan opfleuren. 

Levering limonade koe

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €150,- excl. btw. Met enkel de limonade koe komt u niet aan dit bedrag, maar uiteraard kunt u de limonade koe wel ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. Daarnaast is mogelijk om de limonade koe te vervoeren met een personenauto. De koe dient op locatie pas opgeblazen te worden.

Opties

De ranja koe (limonade koe) kan niet ontbreken bij bijvoorbeeld een open dag, kinderpartijtje, themafeest of straatfeest. De ranja koe is zeer eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. De medewerkers van HS Events maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?