Lockers huren

Klik hier voor de huurvoorwaarden.

Zorgen dat de bezoekers van uw evenement of festival veilig hun persoonlijke spullen kunnen opbergen en niet met tassen en / of jassen rond hoeven te lopen? Hiervoor zijn onze lockers geschikt!

Onze lockers zorgen voor genoeg opbergruimte voor de spullen van uw gasten en zijn gemakkelijk te delen met meerdere personen.

Lockerkasten HS Events

Onze lockers zijn sleutellockers: elke locker heeft één unieke sleutel per kluis. De lockers worden per rij van 5 lockers verhuurd. In totaal beschikt HS Events over 80 rijen, dus 400 lockers. Het is al mogelijk om de lockers te huren vanaf 1 rij. De lockers die wij verhuren zijn groot, waardoor de locker ruimte biedt voor 4 á 5 winterjassen. De Lockers kunnen worden gebruikt tijdens een festival, open dag, bedrijfsfeest, theatervoorstellingen of andere evenementen. 

Bekijk hier foto's van onze lockers.

Specificaties / Afmetingen

Het formaat van de locker is groot, de afmeting van één locker is 51 x 36 x 36 centimeter en biedt genoeg ruimte voor 4 á 5 winterjassen,  De afmetingen van één rij (5 lockers) is 56 x 36 x 193 centimeter. Elke kluis heeft één unieke sleutel, welk aan het eind van de huurperiode weer moeten worden ingeleverd. De lockerkasten kunnen aan elkaar vast worden gemaakt, waardoor er geen gaten tussen de lockers kunnen ontstaan.

Kleur

De lockers waar HS Events over beschikt zijn grijze lockerkasten met gele deurtjes. Alle lockers zijn dezelfde kleur. Het nummerplaatje aan de lockersleutel is geel.

Prijs

De huurprijs is €2,75 excl. btw per locker*. De minimale afname van het aantal lockers bedraagt 5 stuks (1 rij). Wij verhuren de lockers per rij, per rij is de huurprijs €13,75 excl. btw. Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de lockers ook ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events.

*Tot 150 stuks bedraagt de huurprijs €2,75 excl. btw per locker. Heeft u meer dan 150 lockers nodig, vraag naar de staffelkorting bij één van onze medewerkers.

Opties

Tip: Vraag tijdens uw evenement borg voor de lockers. Bij het inleveren van de sleutel kan de organisatie de borg retouneren. Neem verder ook een kijkje bij onze festivalmaterialen om uw festival of evenement compleet te maken!

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?