Mobiele wasbak / handwasunit huren, preventie corona (covid-19)

Zorgen dat de bezoekers van uw bedrijf, evenement of festival gezond blijven door voldoende hygiënemogelijkheden? Handen wassen helpt u en de bezoekers gezond te blijven. Handen wassen is dan ook een van de belangrijkste elementen in de nieuwe 1,5 meter samenleving in Nederland. Hiervoor is onze mobiele wasbak zeer geschikt! De mobiele wasbak zorgt voor de juiste hygiëne voor ieder moment van de dag.

Mobiele wasbak HS Events t.b.v. preventie Corona (Covid-19)

De standaard inrichting van de mobiele wasbak van HS Events bestaat uit: een wasbak, kraan, voetpomp, zeepdispenser, torkrolhouder en een schoon- en vuilwatertank welke is voorzien van 4 wielen, waarvan 2 geremd. Onze mobiele wasbak is verrijdbaar waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. De mobiele wasbak is voorzien van een voetpomp waardoor de wasbak voldoet aan de coronamaatregelen. 

Wist u dat het het beter is om uw handen te wassen met zeep in plaats van het gebruiken van handgel of handalcohol? Hierdoor kunt u namelijk goed ziekteverwekkers verwijderen! (RIVM, mei 2020)

Kleur

De mobiele wasbak van HS Events is antraciet van kleur met een witte zeepdispenser en torkrolhouder.

Onderhoud mobiele wasbak

Naast het huren van de mobiele wasbak is regelmatig onderhoud belangrijk voor een goed werkende mobiele wasbak. HS Events biedt een onderhoudservice aan, hieraan kunt u denken aan: testen en reinigen van de wasbak, aanvullen van de zeepdispenser en torkrolhouder.

Opties

Naast de mobiele wasbak beschikt HS Events nog over andere materialen die wellicht geschikt zijn om in te zetten in de 1,5 meter maatschappij. Hierbij kunt u denken aan: afzetpalen, posterframes, dranghekken, voetstappen, signing borden, tijdelijke (eventueel mobiele) accommodatie voor entree (klachten inventarisatie - screeningsruimte - triage ruimte). Klik hier voor meer informatie.


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?