Popcornmachine huren

Klik hier voor de handleiding van de popcornmachine.

Wilt u een popcornmachine huren voor uw evenement? HS Events beschikt over een authentieke popcornmachine. HS Events levert alle benodigdheden en ingrediënten om smakelijke popcorn klaar te maken! Zelfs de popcornzakjes ontbreken hier niet bij! U kunt van tevoren kiezen of u zoete of zoute popcorn wilt maken.

Binnen enkele minuten heeft u heerlijke verse popcorn!

De popcornmachine

De popcornmachine kan thuis worden gebruikt voor verjaardagen en feestjes, maar ook voor grotere (bedrijfs-)evenementen is de popcornmachine goed te gebruiken! Zeker voor kinderen is de popcornmachine altijd een groot succes.

Afname

Bij het huren van de popcornmachine worden standaard 100 porties meegeleverd. Uiteraard is het mogelijk om meer porties af te nemen, u hoeft dit enkel aan te geven bij het aanvragen van de offerte. 

Begeleiding popcorn

Hoewel de popcornmachine eenvoudig is te bedienen, is het mogelijk om voor de popcornmachine een begeleider te huren. De begeleider kan de machine bedienen en heerlijke zakjes popcorn klaarmaken voor al uw gasten.

Gebruik popcornmachine

De popcornmachine is makkelijk te bedienen en hiermee heeft u snel verse popcorn gemaakt. Bij de popcornmachine wordt standaard een handleiding (zie bovenaan de pagina) meegeleverd voor het gebruik van de popcornmachine. 

Afmetingen

Voor het vervoeren van de popcornmachine moet u rekening houden met de volgende afmetingen:

  • Popcornmachine voor transport:60 x 60 x 105 cm
  • Popcornkar voor transport: 100 x 40 x 85 cm

Levering popcornmachine

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van             € 150,- excl. btw. Met enkel de popcornmachine komt u niet aan dit bedrag, maar uiteraard kunt u de popcornmachine wel ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. Houd met het ophalen van de popcornmachine rekening met de bovenstaande afmetingen.

Opties

Is popcorn niet helemaal hetgeen waar u naar op zoek bent of zoekt u nog een leuke aanvulling hierop? Wij beschikken ook over een suikerspinmachine!

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?