Preventie materialen corona

Sinds half maart heeft Nederland te maken met de intelligente lockdown vanwege COVID-19, geen evenementen en bijeenkomsten meer tot onbekende datum. Stap voor stap mogen een hoop bedrijven weer langzaam de deuren openen, maar niet voor elk bedrijf/onderneming is het vanzelfsprekend aan de maatregelen te kunnen voldoen voor werknemers of bezoekers. HS Events beschikt over diverse materialen om bedrijven te ondersteunen bij het begeleiden van uw werknemers en/of bezoekers in de 1,5 meter maatschappij, hierbij kunt u denken aan afzetpalen, dranghekken, signings, mobiele wasbakken en/of tijdelijke accomodaties.

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

Wenst u advies bij u op locatie? Neem dan contact op met onze veiligheidsdeskundige via 071 331 53 34 of info@hs-events.nl

Afzetpaaltjes incl. koorden of trekbanden

De afzetpalen kunt u gebruiken als; afzetkoord, rijvorming en/of uitzetten looproutes voor uw bedrijf/onderneming. Tussen de afzetpalen kunnen velourskoorden (verschillende kleuren) worden gebruikt ten behoeve van de afzetting of kan een afzetpaal met trekbanden worden ingezet. De afzetpalen zijn 100 cm hoog en de voet van de afzetpaal is verzwaard waardoor de paaltjes stabiel blijven staan. Één afzetpaal weegt 10 kilo. De voet van de afzetpaal heeft een diameter van 32 cm.

Bekijk hier foto's van onze afzetpalen.

Signing borden

Een signing zichtbaar in uw bedrijf of winkel plaatsen, hiervoor zijn onze posterframes op afzetpaal een goede optie. Deze posterframes kunnen worden ingezet als wegwijsbordje of signing. Een signing om bijvoorbeeld duidelijk te maken hoeveel personen in een winkel mogen. Het posterframe is een A4 formaat, waardoor iedereen gemakkelijk zelf een signing kan maken.

Bekijk hier foto's van onze dranghekken.

Dranghekken

Zorgen dat de bezoekers van uw bedrijf, winkel of evenement voldoende afstand bewaren is het raadzaam gebruik te maken van dranghekken. HS Events beschikt over dranghekken en bouwhekken om publiek op afstand te houden. De lengte van de dranghekken is 2,50 meter en de hoogte is 1,10 meter. Het gewicht van één dranghek is 20 kg, het is mogelijk om de dranghekken aan elkaar te bevestigen, zodat deze stevig staan.

Bekijk hier foto's van onze dranghekken.

Tijdelijke accomodatie

Tijdelijke ruimte nodig, voor bijvoorbeeld een kantoor of kantine? HS Events denkt graag met u mee, hierbij kunt u denken aan: tenten (verwarmd), meubilair, keukenapparatuur, lockers voor werkend personeel en/of stroomvoorziening.

Opties

Hiernaast beschikken wij uiteraard ook over alle andere materialen om uw inrichting van uw bedrijfspand compleet te maken! Denk hierbij aan licht, geluid, video, podiums, meubilair, cateringmaterialen  etc.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?