Prikverlichting huren

Uw evenement sfeervol verlichten? Prikverlichting is daar uitermate geschikt voor! HS Events beschikt over een groot assortiment prikverlichting om uw evenement precies de juiste sfeer te geven. 

Prikverlichting algemene informatie

Prikverlichting bestaat uit een stevige, zwarte, rubberen prikkabel met een; schukostekker, gemonteerde fittingen met afdichtringen en een eindstuk. Hierin kunnen LED of gloeilampjes, of uw eigen lampjes worden gedraaid.  Het is een eenvoudig systeem en gemakkelijk te monteren, zodat uw evenement snel en sfeervol verlicht kan worden. 

Afmetingen van de prikkabels

HS Events beschikt over verschillende afmetingen prikkabels. Doordat de prikkabels koppelbaar zijn, kunt u een lengte creëren vanaf 5 meter tot meer dan 750 meter. De prikkabels zijn beschikbaar in verschillende koppelbare lengtes: 5 - 7,5 - 10 - 15 - 25 - 100 m. 

Veiligheid van de prikkabels

De prikkabels zijn IP44 (spatwaterdicht) wanneer er in iedere fitting een lamp is gemonteerd. Om kortsluiting te voorkomen en veiligheid te waarborgen dienen er geen ongebruikte fittingen te zijn (alle fittingen dienen voorzien te zijn van een bolletje). Alle kabels zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 

Montage van de prikverlichting

De prikverlichting is eenvoudig te monteren. Uiteraard kunt u de montage ook aan HS Events overlaten en zullen wij er voor zorgen dat uw evenement sfeervol en veilig wordt verlicht. 

Stroomverbruik van de prikverlichting

Het stroomverbruik is afhankelijk van het soort gebruikte bolletjes. Per gloeilamp is het verbruik 15 watt en  per LED bolletje is het verbruik 1 watt. De fittingen zitten om de 75 cm op de prikkabel.

Specificaties

De prikkabels zijn IP44 (spatwaterdicht) en beschikken over E27 fittingen. Per iedere 75 cm zit een fitting. Hierop kunnen kogelgloeilampen (15W) of LED bolletjes (1W) worden ingedraaid. Mits de lampen over een E27 fitting beschikken, kunt u iedere gewenste lamp op de prikkabel monteren.  

Beschikbare kleuren prikverlichting

De prikverlichting is in heldere gloeilampen leverbaar. Dit zorgt voor een sfeervol geheel. Daarnaast heeft HS Events gekleurde LED lampjes (groen, blauw, geel en rood) en frosted (wit) LED lampjes beschikbaar. 

Opties

Combineer de prikverlichting met één van onze partytenten, LED bollen, festivalmaterialen of sterrendoeken om uw evenement de finishing touch te bezorgen. 

Prijs van de verlichting

Hieronder een overzicht van de prijzen. De prijzen zijn voor de prikkabel incl. de bolletjes, excl. btw en per strekkende meter.

Kleur Prijs
(excl. btw p. strekkende meter)
Gloeilamp helder  € 1,50 
Wit Frosted (led) € 1,00
Groen (led) € 1,00
Blauw (led) € 1,00
Geel (led) € 1,00
Rood (led) € 1,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?