Suikerspinmachine huren

Klik hier voor de handleiding van de suikerspinmachine.

Wilt u een suikerspinmachine huren voor uw evenement? HS Events beschikt over een authentieke suikerspinmachine! HS Events levert alle benodigdheden om overheerlijke suikerspinnen klaar te maken! De machine heeft een grote capaciteit en heeft een leuke authentieke uitstraling.

De suikerpinmachine

De suikerspinmachine kan thuis worden gebruikt voor verjaardagen en feestjes, maar ook voor grotere bedrijfsevenementen is de suikerspinmachine goed te gebruiken! Zeker voor kinderen is de suikerspinmachine altijd een groot succes.

Afname

Bij het huren van de suikerspinmachine worden standaard 100 porties meegeleverd. Uiteraard is het mogelijk om meer porties af te nemen, u hoeft dit enkel aan te geven bij het aanvragen van de offerte.

Begeleiding

Hoewel de suikerspinmachine eenvoudig is te bedienen, is het mogelijk om voor de suikerspinmachine een begeleider te huren, zodat de begeleider de machine kan bedienen en heerlijke suikerspinnen kan klaarmaken voor al uw gasten!

Gebruik suikerspinmachine

De suikerspinmachine is gemakkelijk te bedienen en hiermee heeft u snel de eerste suikerspin gemaakt. Standaard wordt bij de suikerspinmachine een handleiding (zie bovenaan de pagina) meegeleverd voor het gebruik van de suikerspinmachine.

Afmetingen

Voor het vervoeren van de suikerspinmachine moet u rekening houden met de volgende afmetingen:
- Afmeting authentieke suikerspinkar: 100 x 40 x 85 cm
- Afmeting windkap: doornsede 100 cm - hoogte 45 cm

Levering suikerspinmachine

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €150,- excl. btw. Met enkel de suikerspinmachine komt u niet aan dit bedrag, maar uiteraard kunt u de suikerspinmachine wel ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. Houd met het ophalen van de suikerspinmachine rekening met de bovenstaande afmetingen.

Opties

Passen suikerspinnen niet helemaal bij uw feest of bent u op zoek naar een aanvulling hierop? Wij beschikken ook over een popcornmachine, ranjakoe en andere kinderactiviteiten. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.


Neem vrijblijvend contact op
 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?