Tenten huren

Een partytent is erg praktisch tijdens evenementen. Zo kunt u een locatie zonder overkapping uitbreiden met een professionele tent. HS Events bouwt tenten en overkappingen op elk gewenst evenement.
Door de onzekere weesomstandigheden in Nederland is het soms noodzakelijk om een tent op het evenement op te bouwen. Door het huren van een professionele tent kunnen uw gasten droog en warm genieten van het evenement.

HS Events beschikt over een breed assortiment tenten. Daarnaast is alles op maat te krijgen en verzorgen wij de opbouw en afbouw en verdere aankleding van de tent.

Harmonicatent

De harmonicatenten van HS Event zijn ideaal voor verjaardagen, borrels, bedrijfsfeestjes, tuinfeesten, barbeques en andere evenementen. HS Events beschikt over verschillende afmetingen harmonicatenten, waardoor HS Events altijd de juiste partytent voor uw evenement heeft. Door het opvouwbare frame zijn de partytenten gemakkelijk op en af te bouwen, alle tenten zijn 100% waterdicht en hebben een PVC coating. 

Afmetingen
De harmonica tent beschikken wij in de afmeting:

Voor meer informatie over de harmonicatie tenten. Klik hier

Stretchtent

Stretchtenten zijn ideaal voor ieder soort evenement, van tuinfeesten, builoften, verjaardagen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsopeningen tot strandfeesten. Een stretchtent zorgt gelijk voor de juiste sfeer bij uw evenement. Voor ieder soort evenement is een passende stretchtent te huur, stretchtenten kunnen met of zonder vloer worden opgebouwd.

Voor meer informatie over stretchtenten. Klik hier

Alu tent

Het weer in Nederland is erg wisselvallig. Als u er verzekerd van wilt zijn dat uw gasten of werknemers niet in slechte weersomstandigheden hoeven te staan, is een alu-tent de oplossing. Een alu frame tent is beschikbaar in verschillende maten. Van een alu tent van 100 m² voor een klein evenement tot een alu-tent van 2.500 m² voor een festival of (tijdelijke) opslagruimte. U heeft geen last van obstakels, maar u kunt de gehele ruimte in de aluminium tent gebruiken voor uw evenement of bouwwerkzaamheden.

Voor meer informatie over een alu tent. Klik hier

Pagodetent

De pagodetent is een populaire tentaccommodatie binnen de evenementenbranche. Pagodetenten zijn op vele manieren inzetbaar: als drank- en cateringuitgifte, entree, EHBO-ruimte, als garderobe of als beursstand. Onze pagode tent is leverbaar in verschillende varianten: met zeilen zijwanden, kunststof zijwanden, glazen wanden of een gekleurd dakzeil.

Voor meer informatie over een pagodetent. Klik hier

Overige tenten/overkappingen

Bent u opzoek naar iets anders, vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?