Vacature: Fulltime Evenementenmedewerker

Ben jij opzoek naar een toffe baan in de evenementenwereld? Wil jij daarnaast werken in een jong team in een kleine, open organisatie? Deze vacature geeft jou die kans!

HS Events vliegt al jaren, van links naar rechts, het hele land door om succesvolle evenementen te organiseren. Dit doen we met een zeer enthousiast en jong team dat een enorme passie heeft voor evenementen en alles daaromheen. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als evenementen op onze eigen evenementenlocatie: HAL60! Ook verhuurd HS Events materialen voor evenementen die wij halen, brengen en/of instaleren. HS Events biedt tevens interne en externe trainingen en ook de mogelijkheid om door te groeien tot het begeleiden van eigen projecten of verantwoording dragen voor een afdeling!

Als Fulltime Evenementenmedewerker ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie ‘van het perfecte evenement’. Je bent een echte ‘aanpakker’ en teamplayer! De evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd dus jij zorgt ervoor dat vanuit je passie voor evenementen de evenementen op maat voor de klant worden gerealiseerd. Ook ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden in onze evenementenlocatie! Ben jij wie wij zoeken? Het team kijkt er naar uit kennis met je te maken! Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Functie eisen:
- Enthousiast
- Aanpakker;
- Flexibele werkhouding;
- Enige affiniteit met evenement-materialen;
- Bezit van B-rijbewijs;
- Leergierig;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod:
- Samenwerken met een leuk team
- Fulltime werkweek - 40 uur verdeeld over 5 dagen;
- Marktconform salaris;
- Doorgroeimogelijkheden (verantwoording voor eigen afdelingen / eigen projecten begeleiden);
- Interne en externe trainingen.

Ben jij onze Evenementenmedewerker?
Stuur je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?