VACATURE: Video operator/technicus (Fulltime/parttime)

Is filmen en alles wat daarbij komt kijken iets wat jou drijft? Ben je creatief, technisch en gespecialiseerd in camerawerk? Dan is deze job zeker iets voor jou!

HS Events, HS Livestream en HS Video faciliteren gezamenlijk alles wat te maken heeft met livestream, video en (online) evenementen. Je kunt ons vinden op bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, personeelsfeesten, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. Daarnaast beschikt HS Events over een eigen filmstudio. HS Events zorgt dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen.
Als Video Operator/Technicus ben je gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met video en online evenementen. Als voorman/voorvrouw en operator ben jij medeverantwoordelijk voor interessante projecten, ook in het zakelijk segment. Je zorgt met het team voor een soepele opbouw, show en demontage van de events. Je bent verantwoordelijk voor het camerawerk, maar geluid en licht zijn ook belangrijk. Je werkt namelijk samen met een geluidtechnicus en jullie zorgen samen dat de klant tevreden is. Enige kennis van licht en geluid is dus wel nodig om effectief samen te kunnen werken. Na de opname ben je verantwoordelijk voor de editing. Als er geen show is denk je mee over innovatie en verbeteringen met betrekking tot de online events. Ook vind je het ook leuk om mee te werken aan het technische aspect van de website. Het belangrijkste aspect is het zorg dragen voor onze hoge kwaliteitsstandaard!

Jouw profiel:
- Jij hebt net een grafische opleiding afgerond, richting Audio Visueel;
- Jij bent enthousiast en je pikt snel dingen op, flexibel en een doorzetter;
- Je hebt enkele affiniteit met webdesign;
- In het bezit van B-rijbewijs of gaat die binnenkort halen.

Wat wij bieden:
- Een marktconform salaris;
- Samenwerken in een betrokken, sociaal en gezellig team;
- Wij vinden het belangrijk dat je groeit als persoon en in ons team kan je dus ook op coaching rekenen;
- Je komt op hele leuke locaties terecht binnen Nederland, denk aan het zakelijke segment;
- Opleidingen en trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel;
- Flexibele werktijden in overleg.

Word jij onze nieuwe Video Operator Technicus?
Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?