Vacature: Fulltime Eventtechnicus

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de evenementenbranche? Wil jij daarnaast werken in een gepassioneerd team in een groeiende, open organisatie? Deze vacature geeft jou die kans!

HS Events is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als in onze evenementenlocatie: HAL60. HS Events faciliteert bedrijfsevenementen en particuliere evenementen.

Als Fulltime Event Technicus ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie ‘van het perfecte evenement’. Denk hierbij aan het meedenken van de productie van evenementen en het uitvoeren hiervan, licht/geluid en ook het technische aspect op onze evenementen zelf! Binnen deze vacature zijn wij op zoek naar een technicus die verantwoording gaat dragen voor de volledige technische afdeling van HS Events en HAL60. Dit heeft betrekking op licht, geluid, video en onderhoud.

Je werkdagen zullen erg divers zijn. De ene dag bouw je een event in onze evenementenlocatie, de andere dag ga je met een bedrijfsauto naar locatie om een event vanaf zero op te bouwen maar je gaat ook op een evenement zelf aan de slag als licht/geluid technicus!

Je bent een echte ‘aanpakker’ en teamplayer! De evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd, dus jij zorgt ervoor dat vanuit je passie voor evenementen de evenementen op maat voor de klant worden gerealiseerd. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Functie eisen:

-          Enthousiast
-          ‘Aanpakker’;
-          Flexibele werkhouding;
-          Affiniteit met techniek en evenement-materialen;
-          Bezit van B-rijbewijs;
-          Leergierig;
-          Geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbod:

-          Samenwerken met een leuk team
-          Fulltime werkweek - 40 uur verdeeld over 5 dagen;
-          Marktconform salaris;
-          Doorgroeimogelijkheden (verantwoording voor eigen afdelingen / eigen projecten begeleiden);
-          Interne en externe trainingen


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?