Vacature: Fulltime Eventtechnicus

Ben jij opzoek naar een toffe baan in de evenementenwereld? Wil jij daarnaast werken in een jong team in een groeiende, open organisatie? Deze vacature geeft jou die kans!


HS Events is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een zeer enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als in onze evenementenlocatie: HAL60. Ook verhuurt HS Events materialen voor evenementen die wij brengen, halen en/of installeren. HS Events biedt tevens interne en externe trainingen en ook de mogelijkheid om door te groeien tot het begeleiden van eigen projecten of verantwoording dragen voor een afdeling!

Als Fulltime Eventtechnicus ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie ‘van het perfecte evenement’. Denk hierbij aan het meedenken van de productie van events en het uitvoeren hiervan, licht/geluid en ook het technische aspect op onze evenementen zelf!

Je werkdagen zullen erg divers zijn. De ene dag bouw je een event in onze hal, de andere dag ga je met een bedrijfsauto naar locatie om een event vanaf zero op te bouwen maar je kunt ook op een evenement zelf aan de slag als licht/geluid technicus! Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische afdeling binnen organisatie en onderhoud van materialen.

Je bent een echte ‘aanpakker’ en teamplayer! De evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd dus jij zorgt ervoor dat vanuit je passie voor evenementen de evenementen op maat voor de klant worden gerealiseerd. Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Functie eisen:
- Enthousiast
- ‘Aanpakker’;
- Flexibele werkhouding;
- Affiniteit met techniek en evenement-materialen;
- Bezit van B-rijbewijs;
- Leergierig;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit


Aanbod:
- Samenwerken met een leuk team
- Fulltime werkweek - 40 uur verdeeld over 5 dagen;
- Marktconform salaris;
- Doorgroeimogelijkheden (verantwoording voor eigen afdelingen / eigen projecten begeleiden);
- Interne en externe trainingen


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?