Loper huren of kopen

De eerste indruk van uw evenement is altijd erg belangrijk! Uw gasten in stijl ontvangen en een warm welkom geven? Een loper is dé perfecte binnenkomst! HS Events beschikt over diverse lopers! Daarnaast kunt u de loper combineren met afzetpaaltjes inclusief velours koorden in diverse bijpassende kleuren.

'Met de lopers van HS Events ontvangt u uw gasten in stijl!'

Type loper

HS Events beschikt over diverse lopers van zeer luxe kwaliteit. De lopers zijn gemaakt van velours 5 mm dik tapijt en leverbaar in diverse maten. Alle lopers worden standaard geleverd met een rubberen onderrug, zodat de loper stabiel ligt.

Beschikbare kleuren

De kleuren waarover HS Events beschikt zijn o.a. rood, paars, groen, oranje, wit, zwart, blauw en roze. Daarnaast beschikt HS Events over een aantal glitterlopers in de kleuren goud en zilver,. Tevens heeft HS Events groene graslopers in het assortiment, voor de natuurlijke look.

Bekijk hier de foto's van onze lopers (Kleuren van de foto's kunnen afwijken)

Specifcaties en afmetingen van de lopers

De lopers bestaan uit 5 mm dik velours tapijt, waardoor de loper kwalitatief aanvoelt en een luxueuze uitstraling heeft. Uw gasten kunnen uw evenement via de loper comfortabel betreden. Alle lopers zijn op maat verkrijgbaar en hebben een standaard breedtemaat van 1 of 2 meter. De lengte van de loper kunt u zelf naar wens bepalen. De lopers zijn van brandvertragend en recyclebaar materiaal gemaakt, en geven niet af bij regen. 

Gewicht van de loper.

Het gewicht van de loper bedraagt 1,7 kg per vierkante meter.

Levering en retournering

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van € 250,- excl. btw. Uiteraard kunt u de loper (incl. eventuele afzetpaaltjes met koorden) ook bij ons ophalen. De loper dient ten allen tijde geretourneerd te worden, ook als deze vies is. Alle bevestigingsmaterialen die over zijn dienen eveneens te worden geretourneerd.

Montage van de loper

Het is dankzij de meegeleverde handleiding uiteraard mogelijk de loper zelf te plaatsen.

Klik hier voor de handleiding van de lopers.

Opties

Zorg voor de finishing touch en combineer de loper met onze chromen en messing afzetpaaltjes en luxe velours koorden

Naast lopers maken wij uw event graag compleet met de dranken, hapjes, techniek, lint en schaar.

Klik hier voor een bedrijfsopening op maat
Klik hier voor een bruiloft op maat
Klik hier voor een open dag op maat 
Klik hier voor een bedrijfsfeest op maat

Neem vrijblijvend contact op
 

 

*Kleuren van de foto's kunnen afwijken


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?