Posterframe huren

Bent u op zoek naar een wegwijsbordje voor uw evenement, om bezoekers de weg te kunnen wijzen? HS Events beschikt over diverse posterframes van A4 formaat, welk worden bevestigd op een afzetpaal. De afzetpaaltjes zijn voorzien van een verzwaarde voer, waardoor het wegwijsbordje stevig blijft staan.

Posterframe

Het posterframe van HS Events is inzetbaar als wegwijsbordje of signing. Het posterframe is een A4 formaat, waardoor iedereen gemakkelijk zelf een siging kan maken. 

Kleur

HS Events beschikt het posterframe in een chromen en een messing variant en deze zijn geschikt voor de chrome- en messing afzetpalen. 

Afmeting / Specificaties

De afmeting van het posterframe is 33 x 24 cm, de binnenmaat van het posterframe is een A4 formaat (29,7 x 21 cm). Het A4 is gemakkelijk te bevestigen in het posterframe. De chromen posterframe kan enkel verticaal en de messing posterframe enkel horizontaal.

Opties

Daarnaast is het mogelijk om verlourskoorden te koppelen aan de afzetpalen, de koorden kunnen ook worden gebruikt als afzetkoord. Wilt u liever een afzetzetpaal met trekband om een stuk af te zetten is dit ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?