Pipe and drape systeem huren

Het pipe and drape systeem is een framesysteem waarmee ruimtes tijdelijk en eenvoudig kunnen worden verkleind of afgezet. De pipe and drape kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een wand te bouwen, maar ook om ruimtes af te schermen of een zaal aan te kleden.

Het pipe and drape systeem

Het pipe and drape systeem bestaat uit een buizenframe van voetplaten, staanders en liggers waaraan doeken kunnen worden bevestigd middels de lushaken en klittenband.

Beschikbare kleuren  pipe and drape doeken

HS Events beschikt over drie kleuren pipe and drape doeken: zwart molton, wit satijn en wit voile.
Uiteraard kunnen wij tevens een themadoek of sterrendoek monteren aan het systeem.

Montage pipe and drape

Het syteem is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Uiteraard zullen wij een korte instructie geven voordat u dit monteert. Dankzij de tunnelzoom/lussen aan de bovenzijde en het klittenband is het doek ook gemakkelijk te plaatsen. Uiteraard kunt u het ook aan ons overlaten. Wij zullen dan zorgen dat het systeem veilig gemonteerd wordt. 

Specificaties / Afmetingen pipe and drape systeem

Alle doeken hebben een afmeting van 3x3 meter en worden geleverd in passende kratten van 60x40x40 cm. De doeken zijn brandvertragend behandeld. 

Opties pipe and drape systeem

HS Events beschikt over verschillende decoratiematerialen om de aankleding van de ruimte compleet te maken. Neem ook een kijkje bij ons assortiment licht, decoratie en meubilair

De medewerkers van HS Events maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. 

Neem vrijblijvend contact op
 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?