Rode knop – lanceerknop huren

Bent u op zoek naar een openingssignaal, starthandeling of lanceer moment tijdens uw evenement? Met de rode lanceerknop kunt u elk effect met een triomfantelijke druk op de rode knop inschakelen. Dit is erg leuk voor officiële openingen, feestelijkheden, speciale gelegenheden of andere bijzondere gebeurtenissen.

Materiaal / Kleur 

De knop is gevestigd op een zilveren trusspilaar en de truss is bevestigd op een baseplate, waardoor de pilaar stevig staat. De drukknopschakelaar met slagdrukknop is rood.

Effecten lancering

Aan de rode knop zit een stekker bevestigd. Met eenvoudigweg een ‘druk op de rode knop’ kan ieder elektrisch apparaat met een schakelaar worden ingeschakeld. Hierbij kunt u denken aan:

  • een zwaailamp,
  • een speaker,
  • confettishooter,
  • valdoek,
  • vuurwerk.

Specifiacties / Afmetingen

De rode lanceerknop van HS Events is standaard 100 cm hoog, maar eventueel is de paal naar gewenste hoogte aan te passen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van de collega's van HS Events.

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €250,- excl. btw. Uiteraard kunt u de lanceerknop ook bij ons ophalen.

Opties

Naast de rode knop, beschikt HS Events ook over andere startsignalen. HS Events beschikt over een grote schaar voor het doorknippen van een lintje tijdens bijvoorbeeld een opening van een nieuw gebouw. In overleg wordt bepaald op welke wijze het lint zal worden bevestigd. Dit kan eventueel met behulp van afzetpaaltjes, zodat het lint mooi strak hangt.

Klik hier om uw open dag of bedrijfsopening compleet te maken!

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?