Whiteboards huren

Organiseert u een vergadering of presentatie en wilt u een whiteboard huren? HS Events verhuurt uitstekende kwaliteit whiteboards al vanaf € 17,50 (excl. BTW) per stuk!

Whiteboards HS Events

De whiteboards zijn magnetisch, dubbelzijdig en verrijdbaar. Hierdoor zijn de whiteboards eenvoudig te verplaatsen. Het bord is eenvoudig te kantelen met een draaiknop. De whiteboards zijn gemonteerd op een stevig frame voorzien van 4 wielen, waarvan 2 wielen geremd. De whiteboards kunnen worden gebruikt voor onder andere presentaties, vergaderingen, beurzen en netwerkbijeenkomsten en worden compleet geleverd met stiften, magneten en boardwisser.

Specificaties / Afmetingen

De whiteboards van HS Events hebben een afmeting van 90 x 120 centimeter. Het frame waar de whiteboard in hangt heeft een afmeting van 193 x 135 x 67 cm. Het whiteboard kan niet uit elkaar worden gehaald voor het transport. Bij onze whiteboards worden standaard 4 kleuren stiften, 10 magneten, 1 wisser met doekje (+ 2 extra doekjes) en een boardcleaner spray meegeleverd. Aan de onderzijde van het bord is een afleggoot bevestigd om de whiteboard accesoires in te plaatsen. 

Materiaal / Kleur

De whiteboards zijn gemaakt van hoge kwaliteit emailstaal. Het magneethoudende en krasvrije whiteboard is omlijst met een modern aluminium profiel. De hoekprofielen van het whiteboard zijn van grijs kunststof. De whiteboards zijn enkel beschikbaar in het wit.

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van € 150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de whiteboards ook ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. Houd er hierbij wel rekening mee dat de whiteboards niet per personenauto of -busje vervoerd kunnen worden: de whiteboards zijn niet inklapbaar. Het whiteboard dient te allen tijde te worden geretourneerd. Alle bijbehorende accessoires dient u tevens te retourneren.

Opties

Is een whiteboard niet hetgeen waar u naar op zoek bent of zoekt u nog een aanvulling op het whiteboard? Wij beschikken ook over flip-overs. De medewerkers van HS Events stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?