HS Lopers

De eerste indruk van uw evenement is altijd erg belangrijk! Uw gasten in stijl ontvangen en een warm welkom geven? Een loper is dé perfecte binnenkomst! Daarnaast kunt u de loper combineren met afzetpaaltjes inclusief velours koorden in diverse bijpassende kleuren.

'Met de lopers van HS Events ontvangt u uw gasten in stijl!'

Type loper

HS Events beschikt over diverse lopers van zeer luxe kwaliteit. De lopers zijn gemaakt van velours 5 mm dik tapijt en leverbaar in diverse maten. Alle lopers worden standaard geleverd met een rubberen onderrug, zodat de loper stabiel ligt.

Beschikbare kleuren

De kleuren waarover HS Events beschikt zijn o.a. rood, paars, groen, oranje, wit, zwart, blauw en roze. Daarnaast beschikt HS Events over een aantal glitterlopers in de kleuren goud, zilver, blauw, zwart, rood, paars en antraciet. Tevens heeft HS Events groene graslopers in het assortiment, voor de natuurlijke look.

Bekijk hier de foto's van onze lopers (Kleuren van de foto's kunnen afwijken)

Specifcaties en afmetingen van de lopers

De lopers bestaan uit 5 mm dik velours tapijt, waardoor de loper kwalitatief aanvoelt en een luxueuze uitstraling heeft. Uw gasten kunnen uw evenement via de loper comfortabel betreden. Alle lopers zijn op maat verkrijgbaar en hebben een standaard breedtemaat van 1 of 2 meter. De lengte van de loper kunt u zelf naar wens bepalen. De lopers zijn van brandvertragend en recyclebaar materiaal gemaakt, en geven niet af bij regen. 

Gewicht van de loper.

Het gewicht van de loper bedraagt 1,7 kg per vierkante meter.

Levering en retournering

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van € 150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de loper (incl. eventuele afzetpaaltjes met koorden) wel ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. De loper dient ten allen tijde geretourneerd te worden, ook als deze vies is. Alle bevestigingsmaterialen die over zijn dienen eveneens te worden geretourneerd.

Montage van de loper

Het is dankzij de meegeleverde handleiding uiteraard mogelijk de loper zelf te plaatsen. U kunt het ook aan de monteurs van HS Events overlaten: zij zorgen ervoor dat de loper goed en veilig wordt gemonteerd, zonder struikelgevaar voor uw gasten. Om de veiligheid te garanderen en wegens de hoge en daardoor stugge kwaliteit van de loper, plaatsen wij lopers in de regel niet op trappen.

Opties

Zorg voor de finishing touch en combineer de loper met onze chromen en messing afzetpaaltjes en luxe velours koorden, ballondecoraties, rode knop incl. confetti-shooters of ander decoratemateriaal. 

 

Neem vrijblijvend contact op
 

 

  • Hoge kwaliteit lopers
  • Uit voorraad leverbaar
  • Diverse kleuren
  • Diverse maten

Afzetpaaltjes huren
{alt}
Velours koord huren
{alt}
Rode loper huren
{alt}
Oranje loper huren
{alt}
Gele loper huren
{alt}
Paarse loper huren
{alt}
Roze loper huren
{alt}
Beige loper huren
{alt}
Groene loper huren
{alt}
Blauwe loper huren
{alt}
Grijze loper huren
{alt}
Zwarte loper huren
{alt}
Witte loper huren
{alt}
Groene grasloper huren
{alt}
Gouden glitter loper huren
{alt}
Zilveren glitter loper huren
{alt}
Paarse glitter loper huren
{alt}
Rode glitter loper huren
{alt}
Blauwe glitter loper huren
{alt}
Zwarte glitter loper huren
{alt}

Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?