Blog: Een evenement met beleving

Een evenement met beleving

Iedere evenementenorganisator krijgt tegenwoordig tijdens het klantgesprek steeds vaker de vraag om een evenement te organiseren met een ultieme beleving voor zijn of haar gasten. ‘Beleving’ - een containerbegrip om gasten echt iets unieks te laten ervaren tijdens het evenement, een trend waar niemand over uitgesproken raakt.

Met het team van HS Events laten wij dan ook steeds meer de authenticiteit terugkomen in de concepten die wij opstellen voor onze klanten. Het ‘echt’ en ‘origineel’ toevoegen aan de beleving van het evenement, om zo de gasten op een originele manier te verrassen. 
Dat is waar het team van HS Events dan ook dagelijks mee bezig is.

Met een gemotiveerd team grote dingen waarmaken, iedere dag weer. Het geeft mij een fantastisch gevoel als alles wat we van te voren met het creatieve team hebben bedacht, ook daadwerkelijk dé ultieme beleving heeft gegeven aan de gasten. Hierbij staan een aantal kenmerken centraal: van het prikkelen van de zintuigen, het toevoegen van een betekenis, de gasten verrassen of verbazing opwekken; onze focus ligt bij de opdrachtgever en zijn of haar gasten.

De afgelopen weken hebben wij met alle fulltime en parttime medewerkers een creatieve en doelgerichte campagne gevoerd en daarmee de Publieksprijs van de Sterkste Schakel 2015 in ontvangst mogen nemen."Dit was voor ons een ultieme belevenis, een belevenis die we nooit meer zullen vergeten!

Suzanne van Vliet
01-04-2015


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?