Vacature: Parttime Allround Event Producent

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de evenementenbranche? Wil jij daarnaast werken in een gepassioneerd team in een groeiende, open organisatie? Deze vacature geeft jou die kans!

HS Events is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een enthousiast team dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. Dit kunnen zowel evenementen op locatie zijn als in onze evenementenlocatie: HAL60. HS Events faciliteert bedrijfsevenementen en particuliere evenementen.

Als Allround Event Producent ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie ‘van het perfecte evenement’. Denk hierbij aan het meedenken van de productie van evenementen en het uitvoeren hiervan.
Je werkdagen zullen erg divers zijn. De ene dag bouw je een evenement op in onze evenementenlocatie HAL60 en de andere dag ga je met een bedrijfsauto naar locatie om een evenement vanaf zero op te bouwen. Je zult tijdens deze job alle ‘ins en outs’ leren binnen de evenementenwereld. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze materialen en magazijn. Je zult dus voornamelijk operationeel bezig zijn en het fysieke gedeelte van het evenement ten uitvoer brengen.  

Je bent een echte ‘aanpakker’ en teamplayer! De evenementen worden geheel in eigen beheer uitgevoerd, dus jij zorgt ervoor dat vanuit je passie voor evenementen de evenementen op maat voor de klant worden gerealiseerd.
Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Functie eisen:
-          Enthousiast
-          ‘Aanpakker’
-          Flexibele werkhouding
-          Affiniteit met techniek en evenement-materialen
-          Bezit van B-rijbewijs
-          Leergierig
-          Geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbod:
-          Samenwerken met een leuk team
-          Parttime of fulltime werkweek 28 - 40 uur verdeeld over 5 dagen
-          Marktconform salaris
-          Doorgroeimogelijkheden (verantwoording voor eigen afdelingen / eigen projecten begeleiden)
-          Interne en externe trainingen

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?