Vacature: Parttime evenementen loodsmedewerker

Omschrijving bedrijf:
HS Events is een full-service-evenementenbureau met een eigen eventlocatie, gevestigd in Roelofarendsveen (tussen Den Haag en Amsterdam). HS Events organiseert en verzorgt bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, personeelsfeesten, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. Daarnaast beschikt HS Events over een eigen filmstudio en draagt zorg voor de gehele organisatie van online evenementen waaronder livestreams, hybride evenementen en webinars. HS Events zorgt dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen.

HS Events is al jaren het gezicht van succesvolle evenementen in heel Nederland en heeft een zeer enthousiast team, dat met passie de evenementen organiseert en uitvoert. De evenementen worden in eigen beheer uitgevoerd.

Functieomschrijving:
Naast dat wij compleet verzorgde evenementen verzorgden, verhuren wij ook alle materialen voor evenementen. Deze materialen moeten van tevoren bij elkaar gezocht worden, naar de klant gebracht/gehaald worden en opgebouwd worden. Na afloop krijgen alle materialen het juiste onderhoud zodat ze weer klaar staan voor de volgende evenementen.
Jij bent een echte aanpakker en teamplayer!

Jouw profiel:
- Enthousiast;
- Aanpakker;
- Flexibele werkhouding;
- Enige affiniteit met evenement-materialen;
- Bij voorkeur in bezit van B-rijbewijs;
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:
- Samenwerken met een leuk team;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Marktconform salaris.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en CV op naar vacature@hs-events.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?