Vacature: Parttime Evenementen Loodsmedewerker

Ben jij opzoek naar een toffe (bij)baan in de evenementenwereld? Wil jij daarnaast werken in een jong team in een kleine, gezellige organisatie? Deze baan geeft jou die kans!

HS Events is een full-service-evenementenbureau met een eigen eventlocatie, gevestigd in Roelofarendsveen (tussen Den Haag en Amsterdam). HS Events organiseert en verzorgt bedrijfsfeesten, openingen, vergaderingen, personeelsfeesten, beurzen, presentaties, bruiloften en tuinfeesten. Daarnaast beschikt HS Events over een eigen evenementenlocatie: HAL60. HS Events zorgt dat evenementen soepel en geheel naar wens van de klant verlopen. Ook verhuurd HS Events materialen voor evenementen.

Als Parttime Loodsmedewerker steek jij je handen graag uit de mouwen. Je zoekt de materialen van tevoren bij elkaar en haalt/brengt deze naar de klant en helpt met de opbouw. Na afloop krijgen alle materialen het juiste onderhoud zodat ze weer klaar staan voor de volgende
evenementen.

Vind je het een leuke uitdaging om in de evenementenwereld aan de slag te gaan? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@hs-events.nl!

Jouw profiel:
- Enthousiast;
- Aanpakker
- Enige affiniteit met evenement-materialen;
- Bij voorkeur in bezit van B-rijbewijs;
- Woont in of rondom Kaag en Braassem.

Wat wij bieden:
- Samenwerken met een leuk team;
- Flexibele werktijden (geen vaste tijden en/of dagen);
- Marktconform salaris.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie begrijpen wij, maar is voor dit traject niet nodig. -


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?