Uw bedrijfsfeest voor uw bedrijf volledig verzorgd!

Een bedrijfsfeest organiseren voor het gehele bedrijf? HS Events helpt u graag met het organiseren van een compleet verzorgd bedrijfsfestival voor alle interne en/of externe relaties binnen uw bedrijf. HS Events neemt alle zorg uit handen zodat u zelf ook kunt genieten van het bedrijfsfeest!

Wij zorgen binnen uw evenement voor een stukje personalisatie en met onze ervaring zullen wij een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap vóór stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. Wij kunnen het bedrijfsfeest zowel bij u op locatie opbouwen als bij onze evenementenlocatie: HAL60.

HS Events is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en onvergetelijke bedrijfsevenementen. Verder kan HS Events ook de volledige (luxe) catering, foodtrucks of barbecue regelen, van de drankjes, luxe borrelhapjes tot een volledig buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze medewerkers!

HS Events zorgt door middel van maatwerk dat het evenement tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het bedrijfsfeest vergeten! Tevens houdt HS Events rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakenrelaties over wilt brengen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Een hip bedrijfsfestival op maat met:
✓ Foodtrucks, buffet of hapjes
✓ Bar met koude drankjes (inclusief personeel)
✓ Stijlvolle tent
✓ Aankleding in thema
✓ Activiteiten zoals casino games, muziekbingo of silent disco 
✓ DJ of band 
✓ Alle benodigde techniek 

HS Events biedt ook verschillende totaalconcepten aan, zowel in de evenementenlocatie HAL60 als bij u op locatie!

HS Events biedt de volgende thema’s op locatie aan:

 

Bedrijfsfeest georganiseerd door HS Events: gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur. 

Klik hier voor de unieke totaalconcepten in onze evenementenlocatie: HAL60.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?