Biertafelset huren

Uw evenement aankleden met biertafels? Biertafelsets zijn ideaal meubilair en voor verschillende doeleinden inzetbaar. De bierbanken zijn gemakkelijk te verplaatsen en passen goed bij vrijwel ieder evenement.

Inhoud van de biertafelset

Een biertafelset bestaat uit één tafel en twee banken. De tafels en banken zijn tevens los te huren.

Functie

De biertafels en bierbanken zijn gemakkelijk in- en uitklapbaar en eenvoudig te (ver-)plaatsen. De biertafelset kunnen worden gebruikt tijdens een bruiloft, open dag, verjaardagsfeestbarbecue, tuinfeest, lunch of diner, maar bijvoorbeeld ook op een Après-ski feest, Duits bierfeest of ander themafeest

Materiaal

De biertafels en bierbanken zijn van stevige en zware kwaliteit hardhout. Het staal van het onderstel is warm gewalst, heeft een hoeklijn van 30x30x3 mm, is verzinkt en heeft een groene poedercoat. De biertafels zijn in Duitsland geproduceerd en geassembleerd. Het blad van zowel de tafels als de banken is gemaakt van zware kwaliteit hard hout en is tweemaal gelakt.

Veiligheid

De stapelbalken naast het onderstel en in het midden van de tafels en banken zijn met speciale slotbouten bevestigd. De moeren zijn in het hout verzonken, zodat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het stapelen. De middelste dwarsbalk voorkomt het scheuren of bollen van de tafels en banken. Het onderstel kan niet inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel wordt bediend. 

Kleur en afwerking van de biertafelset

Het blad van zowel de tafels als de banken heeft een lichte kleur, is transparant gelakt en heeft een groen onderstel.

Accessoires

HS Events beschikt ook over zwarte kussens om op de bierbanken te leggen. Deze kussens hebben dezelfde afmetingen als de bierbanken (220 x 25 cm) en zorgen ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen zitten. Daarnaast kunnen de biertafels worden verhoogd middels een speciaal frame om een bierstatafel met een afmeting van 220 x 70 x 113 cm te creëren. Daarnaast is het mogelijk om bij de biertafels een tafelzeil te huren. HS Events beschikt over tafelzeilen met rood/witte stippen en met rood/wit geruit. 

Afmetingen

De biertafel heeft een afmeting van 220 x 80 x 75 cm (l x b x h). Het tafelblad is 30 mm dik. De bijpassende bierbanken hebben een afmeting van 220 x 25 x 48 cm (l x b x h). Het zitgedeelte is eveneens 30 mm dik. 

Gewicht

  • De bierbank weegt 13 kg per stuk
  • De biertafel weegt 36,5 kg per stuk
  • De biertafelset weegt 62,5 kg per set

Benieuwd geworden naar de biertafelsets en op welke manier u deze kunt inzetten op uw evenement? De medewerkers van HS Events helpen u graag met een advies op maat.

Neem vrijblijvend contact op

 

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?