Diensten

HS Events biedt graag haar diensten aan om van uw evenement een succes te maken! Wij bieden deze diensten aan voor zowel de zakelijke- als particuliere evenementen.

Evenementenplanner / Evenementenmanager

De evenementenplanner/evenementenmanager van HS Events is zeer bekwaam in de algehele begeleiding van uw evenement op maat. De evenementenplanner/evenementenmanager is het aanspreekpunt voor al uw vragen, wensen, opmerkingen en kan hier direct op inspringen. Hierdoor zorgt hij/zij ervoor dat uw evenement op rolletjes verloopt en u gast bent op uw eigen evenement.

NEN 3140 Keurmeester

Alle bekabeling en elektrische apparatuur van HS Events is NEN 3140 gecertificeerd. HS Events heeft daarnaast een eigen NEN gecertificeerde keurmeester tot haar beschikking. Deze keurmeester is gecertificeerd om bekabeling en elektrische materialen te keuren en zorgt ervoor dat alle materialen veilig gebruikt kunnen worden. Heeft u of uw bedrijf bekabeling of elektrische materialen die u wilt laten keuren? Dat kan bij HS Events! Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Lichttechnicus

Goede verlichting heeft een grote invloed op de sfeer van uw evenement. Onze lichttechnicus zorgt met passie voor een goede sfeer en werkt met professionele materialen uit ons lichtassortiment. Samen met u bespreken wij de wensen en maken zo een passend lichtplan voor u op maat. 

Geluidstechnicus

Een band, DJ, spreker of andere act? Onze geluidstechnicus helpt u graag. Op basis van uw wensen worden de juiste materialen geadviseerd. De materialen worden perfect op uw ruimte afgestemd.

Videotechnicus

Een presentatie en wilt u er zeker van zijn dat het vlekkeloos verloopt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zetten professionele materialen in om uw bijeenkomst effectief te begeleiden. Onze technicus zal voorafgaand aan het evenement de presentatie doorlopen om eventuele fouten in slides met u te verhelpen. Tijdens het evenement kunt u dus zorgeloos uw product of dienst in de spotlight zetten.

Wij werken met materiaal van de volgende professionele merken: Blackmagic, Roland, Barco, etc. 

Cameraman en editor

Onze cameraman en tevens editor helpt u graag met het maken van een film om een blijvende herinnering aan uw feest, evenement, familiedag, open dag, bruiloft, avondwake of uitvaart te creëeren. Met oog voor detail, scherpe beeldkwaliteit, kleurbewerking en animaties heeft de professionele cameraman voor u een video op maat. 

Fotograaf

Onze professionele fotograaf maakt tijdens uw evenement de mooiste foto's als blijvende herinnering. De fotograaf heeft oog voor detail en beschikt over professionele aparatuur waarmee uw evenement volgens uw wensen kan worden vastgelegd. 

Evenement op- en afbouwmedewerker

Om uw evenement op een veilige en correcte manier op- en af te bouwen, heeft HS Events evenementen op- en afbouwmedewerkers. Deze medewerkers zorgen ervoor dat alle materialen (trussoverkapingen, trussconstructies, tenten, statafels en cateringbenodigheden) die nodig zijn voor uw evenement op de juiste plek worden geplaatst. Zo heeft u zelf geen voorbereidend werk op de dag zelf en kunt u optimaal genieten van uw evenement.

Cateringpersoneel

HS Events beschikt over een zeer gemotiveerd en representatief cateringteam. Het cateringpersoneel zorgt graag voor de hapjes en drankjes tijdens uw; barbecuebedrijfsfeest, tuinfeest, themafeest, personeelsfeest, kerstborrel, verjaardagsfeest of (online) (nieuwjaars)borrel. De horecaleidinggevenden beschikken over een SVH diploma en HACCP. Het cateringpersoneel volgt intern horecacursussen om de hygiëne en veiligheid voorop te stellen. 

Gastvrouw of gastheer

Naast een enthousiast cateringteam beschikt HS Events ook over representatieve gastvrouwen en gastheren. Zij zorgen voor een warm welkom bij de ontvangst, functioneren als aanspreekpunt voor klanten en bezoekers, controleren gastenlijsten, beantwoorden vragen, wijzen de weg en zijn het visitekaartje van het evenement. Gastvrijheid staat bij HS Events hoog in het vaandel en dat wordt tijdens uw evenement dan ook uitgedragen door de gastvrouwen en gastheren.

Gecertificeerde EHBO dienst

HS Events werkt met gecerficiteerde EHBO'ers. Deze EHBO dienst is via het Rode Kruis gecertifceerd en volgt jaarlijks officiële cursussen van het Rode Kruis om de kennis op peil te houden. Daarnaast maakt de EHBO dienst gebruik van professionele, goedgekeurde veiligheidsmaterialen. 

Professionele chefkok

Tijdens uw barbecue, diner of lunch wilt u wellicht niet zelf met het schort voor de maaltijd bereiden, maar u juist mengen tussen uw gasten voor wie u het evenement heeft georganiseerd. HS Events beschikt daarom over professionele chefkoks aan wie u de bereiding van uw maaltijd met een gerust hart kunt overlaten. De chefkoks beschikken over een SVH diploma en HACCP waardoor de bereiding op de juiste manier verloopt. 

Conceptontwikkeling

Wilt u een evenement organiseren maar weet u nog niet goed welke vorm het evenement moet aannemen? De medewerkers van HS Events helpen u graag bij het op maat ontwerpen en ontwikkelen van het evenementenconcept. Hierbij wordt van A tot Z meegedacht en rekening gehouden met uw wensen, de doelgroep en het soort evenement. Van het marketingplan, de kleuren, uitnodiging en locatie van het evenement tot aan de uiteindelijke materialen en het relatiegeschenk: HS Events ondersteunt u hierbij volledig!

Vergunningaanvragen

Is uw evenement groter dan verwacht en/of dient u te beschikken over vergunningen? HS Events begrijpt dat dit een dilemma kan zijn en helpt u daar graag mee. HS Events is bekend met de vergunningen die benodigd zijn voor verschillende evenementen en vraagt deze graag voor u aan. 

Onderhoudsmonteur/technicsche monteur vaste licht-, geluid- of videoinstallatie

Heeft u een vaste licht-, geluid- of videoinstallatie en is deze aan vernieuwing toe? HS Events onderhoudt uw installatie zodat deze weer jarenlang gebruikt kan worden. Wij adviseren u in het samenstellen van een optimale en gewenste installatie voor uw evenement. Deze passen we aan zodat de installatie eenvoudig te bedienen is. Heeft u nog geen vaste installatie maar wilt u dit wel graag? De medewerkers van HS Events adviseren u graag bij het ontwikkelen van een vaste installatie op maat. 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?