Referenties

Lees hier referenties van opdrachtgevers met wie HS Events de afgelopen jaren heeft samen gewerkt.

"Ik wilde jullie nog even bedanken voor jullie flexibiliteit, het meedenken, snelle handelen en goede zorgen. Mede door jullie materialen zag het er allemaal top uit en hebben we alleen maar leuke reacties gehad en dus tevreden klanten."
Arwin Rijstenbil - Pop-Up Borrel

“De dag is meer dan naar wens verlopen. We hebben meerdere complimenten gekregen over de verzorging wat we mede aan jullie te danken hebben. Ook zijn de buffetten voor het personeel en de leveranciers goed ontvangen. Onze complimenten voor jullie werk!”
Laurie Schouten – Culvita Hazerswoude-Rijndijk

"Ons tuinfeest was een heel groot succes mede dankzij HS Events! Erg goed georganiseerd en voorbereid, fantastisch meegedacht en perfect geregeld. Echt aan alles gedacht! Ontzettend bedankt HS Events!!!"
Corrie Lammertink

"Wauw, wat hebben wij een topfeest gehad!! Het was echt geweldig! En zo fijn dat je op je eigen feest nergens aan hoeft te denken! Super bedankt voor alles!  Wil je iedereen van het team namens ons hartelijk bedanken!"
Maaike en Patrick

"De samenwerking is goed verlopen en we zijn erg blij en tevreden over jullie inzet. Bedankt voor het meedenken."
Barbara Camphuijsen - DIAMOND POINT | BEAU MONDE

"Het was erg leuk om met jullie samen te werken. We hadden echt bewondering voor wat jullie als team voor ons hebben gedaan. Alleen maar positieve feedback!"
Anita Vos - Oerlikon

"Super bedankt voor alles!! Alles was top geregeld en precies als hoe wij het wilde hebben, we hebben alleen maar positieve reacties gehad, goede/spontane/leuke bediening, prachtige opbouw enz. Onze Complimenten!!! 
Angelique van Ruiten - Van Ruiten Foodpack

Nogmaals dank voor de aantrekkelijke aankleding van de zaal, de smakelijke maaltijd en de heel vriendelijke verzorging van de avond."
Rob Stoffels. Natuurwetenschappelijk gezelschap – Universiteit Leiden

HS Events heeft alles perfect geregeld. Alles liep soepel in elkaar over. Geen problemen gehad. Fantastische dag! Bedankt en tot de volgende keer!! Noble Mobility

Alles is goed verlopen. Wij, en nog belangrijker onze gast, waren erg enthousiast. Dank voor de goede zorgen!"
Van Hoeckel, Janneke Ketelaars

"Alles is perfect verlopen, echt super geregeld. Het was druk en gezellig!"
Anja Straathof

"Perfect geregeld! Bedankt daarvoor."
Ragnar de Jongh -  Onsite

"We hebben een hele leuke beurs gehad mede door jullie leuke materialen. Bedankt en tot snel!"
Bart Bouwmeester – Fit2Gether

"De loper en de paaltjes waren super. Iedereen vond het heel speciaal om over een blauwe loper binnen te komen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service."
Stefan de Kreek – De Kreek Transport

"Alles is zeker naar wens verlopen, iedereen was zeer tevreden. Mochten we nog een keer een bijeenkomst organiseren, dan weet ik jullie weer te vinden"
Jeanny Reemers – INRETAIL

“Ik wil jullie bedanken voor het geweldige tuinfeest. De sfeer, bediening, het eten en de DJ waren super! De opgeruimde tuin die ik aantrof, was een grote verrassing. Het feest was grandioos!”
Michelle Tans

“We zijn nog steeds aan het nagenieten van het feest! Wij vonden het super geslaagd en dat is voor een heel groot deel te danken aan jullie perfecte organisatie! Complimenten!”

"Heel erg bedankt voor jullie inzet! Het was goed georganiseerd en alle bezoekers hebben het erg naar hun zin gehad!"
Heembouw Roelofarendsveen

"Dit jaar hebben wij in samenwerking met HS Events ons jaarlijks bedrijfsfeest georganiseerd. We wilde het anders dan anders en dat is goed gelukt. Goed eten, leuke sfeer en gezellig personeel! Bedankt!"
Ellen van Os - KHZ Internationale Verhuizers

"HS Events - De passie die zij hebben voor het evenementenvak is terug te zien in alles. Meedenken met de klant, een flexibele houding, opgewekte medewerkers en oog voor detail. HS Events zorgt ervoor dat de opdrachtgever zelf ook kan genieten."
Mevr. V. Jap-A-Joe -  Univé

"Extra mensen kunnen spreken tijdens onze bijeenkomst in de showroom omdat de catering goed verzorgd was door HS Events. Een geslaagde bijeenkomst door de prettige samenwerking!"
Dirk Jan Hijdra - All Office Hijdra

"De begeleiding van HS Events tijdens ons jubileumfeest is erg goed bevallen. Zonder zorgen over techniek, aankleding en de catering kon ons team zich focussen op de ontvangst van onze gasten!"
Barry Verdel - Verdel ICT & Media


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?