Afdekvloer huren

Bent u op zoek naar een afdekvloer om de vloer van uw locatie te beschermen tegen beschadigingen? HS Events beschikt over diverse meters afdekvloer om uw locatie, sporthal en/of tent te kunnen voorzien van vloerbescherming. Hiermee is uw locatie in een handomdraai multifunctioneel inzetbaar.

Afdekvloer

Een multifinictionele vloer voor uw locatie? Onze afdekvloeren staan bekend om hun veiligheid, duurzaamheid en zijn daarbij ook nog eens milieuvriendelijk. De afdekvloeren beschermen uw vloeren tegen vocht, verdunde zuren, basen vet, olie en reinigingsmiddelen m.u.v vinyloplosmiddel. Na gebruik is de vloer eenvoudig schoon te maken met een schrobmachine. Afdekvloeren worden veelal gebruikt in sporthallen, indoor tennishallen, beurzen, overkappingen en test- en vaccinatielocaties.

Specificaties afdekvloer

De afdekvloeren van HS Events zorgen voor een luxe uitstraling op maximale bescherming van uw ondervloer door middel van taraflex-bateco. Onze afdekvloeren hebben een antranciete kleur waardoor het op locatie als rustig en neutraal overkomt. De afdekvloer zit op rollen van 20 meter lang en 1,5 meter breed, hierdoor is het eenvoudig om grote ruimtes tot wel 3000m2 te voorzien met een chique afdekvloer. Door gebruik te maken van de juiste tapes hoeft u zich ook geen zorgen te maken over beschadigingen of lijmresten op de vloeren.

Levering en plaatsing afdekvloeren

Bij het huren van een afdekvloer voor uw locatie komen wij deze voor u leveren, opbouwen, schoonmaken, afbouwen en retourneren. De vloer waar de afdekvloer dient te worden geplaatst dient leeg en vlak te zijn.

Extra aanvullende materialen voor uw locatie

HS Events kunt uw locatie volledig inrichten. Denk hierbij aan; meubilair, wanden, licht, geluid en decoratie. Wij adviseren u graag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. 

Let op: huurtermijn van onze afdekvloeren is minimaal 1 maand.

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?