Afdekvloer huren

Bent u op zoek naar aan afdekvloer om de vloer van uw locatie te beschermen tegen beschadigingen? HS Events beschikt over diverse meters afdekvloer, om uw locatie, sporthal, tent te kunnen voorzien van vloerbescherming. Hiermee is uw locatie in een handomdraai multifunctioneel inzetbaar.

Afdekvloer

Een multifinictionele vloer voor uw locatie? Onze afdekvloeren staan wereldwijd bekend om zijn veiligheid, duurzaamheid en is daarbij ook nog een milieuvriendelijk. De afdekvloeren beschermen uw vloeren tegen vocht, verdunde zuren, basen vet, olie en reinigingsmiddelen m.u.v vinyloplosmiddel. Na gebruik is de vloer eenvoudig schoon te maken met een schrobmachine. Afdekvloeren worden veelal gebruikt in sporthallen, indoor tennishallen, beurzen, overkappingen en test- en priklocaties (waaronder bij de GGD).

Specificaties afdekvloer

De afdekvloeren van HS Events zorgen voor een luxe uitstraling op uw locatie en zorgen voor een maximale bescherming van uw ondervloer. Onze afdekvloeren hebben een antranciete kleur, waardoor het op locatie als rustig en neutraal overkomt. De afdekvloer zit op rollen van 20 meter lang en 1,5 meter breed, hierdoor is het eenvoudig om grote ruimtes tot wel 3000m2 te voorzien met een chique afdekvloer. Door gebruik te maken van de juiste tapes, hoef je je ook geen zorgen te maken over beschadigingen of lijmresten op de vloeren.

Levering en plaatsing afdekvloeren

Bij het huren van een afdekvloer van uw locatie komen wij deze voor u leveren, opbouwen, schoonmaken, afbouwen en retourneren. De vloer waar de afdekvloer dient te worden geplaatst dient leeg en vlak te zijn.

Extra aanvullende materialen voor uw locatie

Tevens kan HS Events uw locatie volledig inrichten. Denk hierbij aan; meubilair, wanden, licht, geluid en decoratie. Wij adviseren u graag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. 

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?