Flipovers huren

Organiseert u een vergadering of presentatie en wilt u een flip-over huren? HS Events verhuurt uitstekende kwaliteit flipovers!

Flipover HS Events

De flipovers (flipcharts) worden met papier en stiften geleverd zodat u meteen aan de slag kunt! Tevens bieden de ingebouwde zijarmen extra ophangmogelijkheden en is het bord magneethoudend.

Specificaties / Afmetingen

De flipovers van HS Events hebben een afmeting van 105 x 70 cm. De flipover is gemaakt van hoge kwaliteit gelakt staal en is in hoogte verstelbaar middels de inschuifbare poten. Op de flipover is een afleggoot bevestigd om de markers in te plaatsen. 

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €250,- excl. btw. Uiteraard kunt u de flip-overs ook bij ons ophalen. De flipover kan in elkaar worden geschoven, waardoor de afmetingen bij het vervoeren 70 x 125 cm zijn. De flipover dient ten allen tijde te worden geretourneerd. Alle bijbehorende accessoires dient u tevens te retourneren.

Opties

Zijn de flipovers niet hetgeen waar u naar op zoek bent of zoekt u nog een aanvulling op de flipover? Wij beschikken ook over whiteboards. De medewerkers van HS Events stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?