Flipovers huren

Organiseert u een vergadering of presentatie en wilt u een flip-over huren? HS Events verhuurt uitstekende kwaliteit flipovers al vanaf € 15,00 (excl. btw) per stuk!

Flipover HS Events

De flipovers (flipcharts) worden met papier en stiften geleverd zodat u meteen aan de slag kunt! Tevens bieden de ingebouwde zijarmen extra ophangmogelijkheden en is het bord magneethoudend.

Specificaties / Afmetingen

De flipovers van HS Events hebben een afmeting van 105 x 70 cm. De flipover is gemaakt van hoge kwaliteit gelakt staal en is in hoogte verstelbaar middels de inschuifbare poten. Bij onze flipover wordt standaard een 20 vel flipover papier, 4 kleuren stiften en 4 magneten mee geleverd. Op de flipover is een afleggoot bevestigd om de markers in te plaatsen. 

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de flip-overs ook bij ons ophalen. De flipover kan in elkaar worden geschoven, waardoor de afmetingen bij het vervoeren 70 x 125 cm zijn. De flipover dient ten allen tijde te worden geretourneerd. Alle bijbehorende accessoires dient u tevens te retourneren.

Huurprijs Flipovers

Bekijk in onderstaand schema de prijzen van onze flipovers.

Artikel Aantal Prijs p. dag Prijs p.week
Flipover 1-5 stuks € 22,50 p. stuk € 27,50 p. stuk
Flipover 5-10 stuks € 20,00 p. stuk € 25,00 p. stuk
Flipover 11-20 stuks € 17,50 p. stuk € 22,50 p. stuk
Flipover 21 + € 15,00 p. stuk € 20,00 p. stuk

* Prijswijzigingen voorbehouden, prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Opties

Zijn de flipovers niet hetgeen waar u naar op zoek bent of zoekt u nog een aanvulling op de flipover? Wij beschikken ook over whiteboards. De medewerkers van HS Events stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?