Whiteboards huren

Organiseert u een vergadering of presentatie en wilt u een whiteboard huren? HS Events verhuurt uitstekende kwaliteit whiteboards!

Whiteboards HS Events

De whiteboards zijn magnetisch, dubbelzijdig en verrijdbaar. De whiteboards zijn hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Het bord is tevens eenvoudig te kantelen met een draaiknop. De whiteboards zijn gemonteerd op een stevig frame voorzien van vier wielen, waarvan twee wielen geremd. De whiteboards kunnen worden gebruikt voor onder andere presentaties, vergaderingen, beurzen en netwerkbijeenkomsten . Stiften, magneten en boardwisser zitten bij de levering ingebrepen. 

Specificaties / Afmetingen

De whiteboards van HS Events hebben een afmeting van 90 x 120 centimeter. Het frame waar het whiteboard inhangt heeft een afmeting van 193 x 135 x 67 cm. Het whiteboard kan niet uit elkaar worden gehaald voor het transport. Bij onze whiteboards worden standaard vier kleurenstiften, tien magneten, een wisser met doekje (+ twee extra doekjes) en een boardcleanerspray meegeleverd. Aan de onderzijde van het bord is een afleggoot bevestigd om de whiteboardaccesoires in te plaatsen. 

Materiaal / Kleur

De whiteboards zijn gemaakt van hoge kwaliteit emailstaal. Het magneethoudende en krasvrije whiteboard is omlijst met een modern aluminiumprofiel. De hoekprofielen van het whiteboard zijn van grijs kunststof. De whiteboards zijn enkel beschikbaar in het wit.

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van € 250,- excl. btw. Uiteraard kunt u de whiteboards ook bij ons ophalen. Houd er hierbij wel rekening mee dat de whiteboards niet per personenauto of -busje vervoerd kunnen worden: de whiteboards zijn niet inklapbaar. Het whiteboard (en accessoires) dient ten allen tijden geretourneerd te worden. 

Opties

Is een whiteboard niet hetgeen waar u naar op zoek bent of zoekt u nog een aanvulling op het whiteboard? Wij beschikken ook over flip-overs. De medewerkers van HS Events stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?