Inrichten opvanglocatie

Vanwege de situatie in Oekraine worden er momenteel veel plekken in Europa omgebouwd tot (nood)opvanglocatie. Het kan dus voorkomen dat de overheid een beroep op u doet, of dat u zelf een vluchtelingenopvang wilt realiseren. Wij hebben evaring in het ombouwen van ruimtes en kunnen uw ruimte zo inrichten zodat deze voldoet als geschikte opvanglocatie. HS Events beschikt over diverse materialen om uw locatie, sporthal en/of tent te kunnen voorzien van een volledige inrichting. Hiermee is uw locatie binnen een handomdraai inzetbaar als opvanglocatie. Bij het inrichten van een opvanglocatie helpen wij om effectief en efficiënt de locatie in te richten en houden daarbij rekening met basisvoorzieningen zoals vloeren, watervoorzieningen, stroomvoorzieningen, bedden, airco's, verwarmingen, sanitair en het waarborgen van privacy aan de hand van wanden. Wij begrijpen dat deze situatie veel flexibliteit vergt. Daarom hanteren wij flexibele verhuurperiodes en -voorwaarden. 

Vloerbescherming
Allereerst is het belangrijk om de vloer van uw locatie te beschermen tegen beschadigingen. Een van de opties zijn onze afdekvloeren. Onze afdekvloeren zijn multifunctionele vloeren voor uw locatie. Deze afdekvloeren staan bekend om hun veiligheid, duurzaamheid en zijn daarbij ook nog eens milieuvriendelijk. De afdekvloeren beschermen uw vloeren tegen vocht, verdunde zuren, basen vet, olie en reinigingsmiddelen m.u.v. vinyloplosmiddel. Ook hebben wij tapijten in ons assortiment van hoge kwaliteit. 

Vaste inrichting
Bij een locatie die voor een langere tijd zal worden ingezet, zijn er een hoop facetten die niet vergeten kunnen worden, denk hierbij aan water, stroom, bedden, meubilair, afscheidingswanden, verlichting, geluid en veiligheidsmaterialen. Het creeëren van vaste ruimtes is eenvoudig door het gebruik van afscheidingswanden. Werklicht is ook ontzettend belangrijk, hierbij kunnen wij ook ondersteunen en adviseren. Ook veiligheidsmiddelen mogen op een tijdelijke locatie niet ontbreken, denk hierbij aan, brandblussers, EHBO koffers bhv, maar ook vluchtroutes bij nood.

Meubilair
Om de inrichting van uw opvanglocatie compleet te maken kan meubilair niet ontbreken. HS Events beschikt over een veelzijdig assortiment meubilair met goede kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan: tafels, statafels, krukken, stoelen, buffettafels, bedden etc. Benieuwd naar ons meubilair? Neem vrijblijvend contact op. 

Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor uw opvanglocatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de wensen.
 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?