Meubilair huren

Voor de verhuur van allerlei soorten meubilair bent u bij HS Events aan het juiste adres!
Wij bieden een veelzijdig assortiment. Hierbij kunt u denken aan: biertafelsets, bierstatafels, statafels, barkrukken, stoelen, buffettafels en nog veel meer.

Biertafelsets 

Op zoek naar originele Duitse biertafelset? HS Events heeft een groot aantal biertafelsets tegen een betaalbare prijs! Biertafels en bierbanken zijn ideaal meubilair en voor verschillende doeleinden inzetbaar. De bierbanken zijn gemakkelijk te verplaatsen en passen goed bij vrijwel ieder evenement. De biertafel heeft een afmeting van 220 x 80 cm. De bijpassende bierbanken hebben een afmeting van 220 x 25 cm. Daarnaast kunnen de biertafels worden verhoogd middels een speciaal frame om een bierstatafel met een afmeting van 220 x 70 x 113 cm te creëren.

Statafels

De statafels kunnen wij voorzien van diverse kleuren statafelrokken. Hierbij kunt u denken aan: zwart, paars, goud, groen, oranje, rood, wit, geel, crème, roze, blauw, champagne, zilver, turquoise en antraciet. De statafels hebben een blad van 85 cm. 

Stoelen

Bent u opzoek naar genoeg zitplaatsen? HS Events heeft een veelzijdig assortiment stoelen. Hierbij kunt u denken aan: luxe klapstoel, hamerslag stoel, een (bar)kruk en verschillende kleuren zitzakken.

Buffettafels

De buffettafesl zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is om aan te eten en verschillende buffetten op te plaatsen. De buffettafel heeft een afmeting van 180 x 75 x 73 cm

Voor themafeesten bieden wij ook verschillende soorten meubilair. Uw wensen passen wij helemaal toe en wij zorgen voor een goede aankleding.


Via een afspraak kunnen wij uw wensen werkelijk maken!


Neem vrijblijvend contact op

 

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?