Bedrijfsjubileum op uw eigen locatie

Een bedrijfsjubileum organiseren om stil te staan en te waarderen wat er de afgelopen jaren is opgebouwd? Een bijzonder moment dat u met uw gasten, familie en/of zakenrelaties wilt vieren.

HS Events helpt u graag bij het organiseren van uw bedrijfsjubileum. Alles wordt naar uw wens samengesteld zodat u zelf kunt genieten van uw evenement.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijfsjubileum te vieren. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsjubileum in de vorm van een borrel, receptie, feestmiddag of feestavond. HS Events zal samen met u tot een creatieve invulling komen waardoor u, uw collega’s, familie en zakenrelaties uw bedrijfsjubileum niet snel zullen vergeten!

"De begeleiding van HS Events tijdens ons jubileumfeest is erg goed bevallen. Zonder zorgen over techniek, aankleding en de catering kon ons team zich focussen op de ontvangst van onze gasten!"


Wat HS Events voor uw bedrijfsjubileum kan betekenen:

• De inrichting en aankleding van het bedrijf en de omgeving met: partytenten, meubilair, bloem- en groenversiering, decoratie, ballonnen.
• Restauratieve diensten: buffetten, hapjes, dranken, catering etc.
• Evenementenmedewerkers: hostesses, party managers, bedieningsmedewerkers, barkeepers, koks, beveiligmedewerkers, verkeersregelaars, logistiekmedewerkers, etc.
• Muziek, artiesten en entertainment.
• Audiovisuele middelen en sprekers.
In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsjubileum.

"Bedrijfsjubileum georganiseerd door HS Events: gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur"

 

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?