Hybride evenement

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel het fysieke, als online publiek neemt op hetzelfde moment, dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Een hybride evenement gaat dus verder dan een livestream en focust zich op interactie.

Zodra de maatregelen versoepelen, overweeg dan om (meer) mensen fysiek toe te laten op uw evenement. Uw bereik zal met een hybride evenement vergroten.

Het team van HS Events denkt met u mee voor een passend concept, zodat uw bezoekers zowel on- als offline geprikkeld blijven tijdens uw evenement. Een duidelijk thema, entertainment, dynamische bellen en interactie zijn hierbij van groot belang.

Ontmoet elkaar off- en online!

Fysieke locatie: HS Events werkt nauw samen met HAL60, een locatie welke uitermate geschikt is voor hybride evenementen. Alle maatregelen welke de overheid/RIVM voorschrijven kunnen hier worden nageleefd en de gewenste sfeer wordt op maat gecreëerd. Daarnaast kunnen wij het evenement ook bij u op locatie organiseren, hiervoor plannen wij graag samen met u een bezoek op locatie.

Naast de creativiteit die HS Events u brengt zorgen onze afdelingen Livestream en Video voor de juiste techniek. HS Livestream zorgt o.a. voor de stabiele stream, interactieve views en HS Video zorgt voor mooie beelden en eventueel een aftermovie!

 

 

 

 

De beleving moet goed aansluiten bij uw wensen, mogelijkheden en duidelijk zijn voor uw bezoekers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?