Hybride evenement

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel het fysieke als online publiek neemt op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Een hybride evenement gaat dus verder dan een livestream en focust zich op interactie.

Uw bereik zal met een hybride evenement vergroten omdat meerdere locaties met elkaar verbonden kunnen worden!

Het team van HS Events denkt met u mee voor een passend concept, zodat uw bezoekers zowel on- als offline geprikkeld blijven tijdens uw evenement. Een duidelijk thema, entertainment, dynamische bellen en interactie zijn hierbij van groot belang.

Ontmoet elkaar off- en online!

Fysieke locatie: wij hebben een fysieke locatie welke uitermate geschikt is voor hybride evenementen! Hier kan een gewenste sfeer wordt op maat gecreëerd worden. Daarnaast kunnen wij het evenement ook bij u op locatie organiseren. Hiervoor plannen wij graag samen met u een bezoek op locatie in.

Naast de creativiteit die HS Events u brengt zorgen onze afdelingen Livestream en Video voor de juiste techniek. HS Livestream zorgt o.a. voor een stabiele stream, interactieve views en HS Video zorgt voor mooie beelden en eventueel een aftermovie!

De beleving moet goed aansluiten bij uw wensen, mogelijkheden en duidelijk zijn voor uw bezoekers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?