Dé perfecte manier om uw zakelijke jaar af te sluiten!

Een eindejaarsfeest is dé ideale gelegenheid om samen met uw werknemers en zakenrelaties de start van de kerstperiode en/of het nieuwe jaar te vieren of juist te proosten op het succes van het huidige jaar. HS Events helpt u graag met het organiseren van uw evenement. Uw evenement kan in verschillende vormen worden opgezet: een winterwonderland bedrijfsfeest, kerstborrel, kerst drive thru op locatie, winterbarbecue op locatie, een eindejaarsfeest op maat of een nieuwjaarsborrel. 

HS Events kan uw gepersonaliseerde evenement zowel bij u op locatie als in onze eigen evenementenlocatie: HAL60 opzetten. Hier kunnen wij 50 tot 850 personen ontvangen!

Klik hier voor ons nieuwste totaalconcept: Winter Wonderland!

Wij personaliseren uw event en zullen een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap voor stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. 

HS Events is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en onvergetelijke bedrijfsfeesten in iedere prijsklasse. Verder kan HS Events ook de volledige (luxe) catering, kerstdiner of winterbarbecue regelen, van de drankjes, borrelhapjes tot een volledig buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze medewerkers! HS Events zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht!

In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Bedrijfsfeest georganiseerd door HS Events: gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.

Bekijk hier de verschillende kerstborrels in Winter Wonderland thema:

Klik hier voor een visualisatie van onze kerst drive thru. 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?