Bedrijfsfeest op eigen locatie

Een bedrijfsfeest organiseren voor het gehele bedrijf? HS Events helpt u graag met het organiseren van een compleet verzorgd bedrijfsfeest voor alle interne en/of externe relaties binnen uw bedrijf. HS Events neemt alle zorg uit handen zodat u zelf ook kunt genieten van het bedrijfsfeest!

HS Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen. Verder kan HS Events ook de volledige (luxe) catering, foodtrucks of barbecue regelen, van de drankjes, luxe borrelhapjes tot een volledig buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze medewerkers!

HS Events zorgt door middel van maatwerk dat het evenement tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het bedrijfsfeest vergeten! Tevens houdt HS Events rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakenrelaties over wilt brengen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Een bedrijfsfeest op maat met:
✓ Foodtrucks, barbecue, buffet of hapjes
✓ Bar met koude drankjes (inclusief personeel)
✓ Tent
✓ DJ en techniek
✓ Meubilair 
✓ Presentatiemiddelen

Klik hier om uw bedrijfsfeest up te graden tot bedrijfsfestival!
Klik hier voor de unieke totaalconcepten in onze evenementenlocatie: HAL60.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?