Uw bedrijfsopening op maat!

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren voor al uw gasten? HS Events helpt u graag bij het organiseren van een fantastische bedrijfsopening!

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of bouwen van een nieuw pand kan een feestelijke bedrijfs(her)opening uiteraard niet ontbreken. Een heugelijke opening voor uw (potentiële) klanten!

Bedrijfsopeningen worden door HS Events volledig in eigen beheer uitgevoerd. Het team van HS Events verzorgd een compleet verzorgd concept inclusief: creatieve ideeën om uw bedrijf te presenteren en openen, de voorbereiding, organisatie, realisatie, afronding en indien gewenst de invulling van activiteiten en of technische expertise. 

"Het was erg leuk om met jullie samen te werken. We hadden echt bewondering voor wat jullie als team voor ons hebben gedaan. Er was niets op aan te merken, alleen maar positieve feedback!"

Wat kan HS Events voor uw bedrijfsopening betekenen:

✓ De inrichting en aankleding van het bedrijf en de omgeving middels: overkappingen, meubilair, bloem- en groenversiering, diverse decoratie, ballondecoraties;
✓ Kwaliteitsbuffetten, -hapjes, dranken etc.
✓ Evenementenmedewerkers: hostesses, eventmanagers, bedieningsmedewerkers, barkeepers, koks, beveiligingsmedewerkers, verkeersregelaars, logistieke medewerkers etc.;
✓ Muziek, sprekers artiesten en entertainment;
✓ Techniek, podium, DJ booth, licht, geluid, schermen, presentatiemiddelen.

HS Events kan de organisatie van de bedrijfsopening volledig uit handen nemen zodat u en uw gasten alleen maar hoeven te genieten! In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsopening. 

Bedrijfsopening georganiseerd door HS Events: Gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?