Uw bedrijfsopening op maat!

Een feestelijke bedrijfsopening organiseren voor al uw gasten? HS Events helpt u graag bij het organiseren van een fantastische bedrijfsopening!

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of bouwen van een nieuw pand kan een feestelijke bedrijfsopening uiteraard niet missen. Een officiële opening die nog lang in het geheugen zal blijven van uw familie en (potentiële) klanten!

Bedrijfsopeningen worden door HS Events volledig in eigen beheer uitgevoerd. Een compleet concept: de ideeën, voorbereiding, organisatie, realisatie, afronding en indien gewenst creatieve en/of ludieke acties.

"Het was erg leuk om met jullie samen te werken. We hadden echt bewondering voor wat jullie als team voor ons hebben gedaan. Er was niets op aan te merken, alleen maar positieve feedback!"

Wat kan HS Events voor uw bedrijfsopening betekenen:

  • De inrichting en aankleding van het bedrijf en de omgeving middels: partytenten, meubilair, bloem- en groenversiering, diverse decoratie, ballondecoraties;
  • Restauratieve diensten: buffetten, hapjes, dranken, catering etc.;
  • Evenementenmedewerkers: hostesses, evenementenmanagers, bedieningsmedewerkers, barkeepers, koks, beveilig medewerkers, verkeersregelaars, logistiekmedewerkers etc.;
  • Muziek, artiesten en entertainment;
  • Audio/visuele middelen en sprekers.

HS Events kan de organisatie van de bedrijfsopening volledig uit handen nemen zodat u en uw gasten alleen maar hoeven te genieten! In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsopening. 

Bedrijfsopening georganiseerd door HS Events: Gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?