Bedrijfsfeest gepersonaliseerd en op maat!

Een bedrijfsfeest organiseren voor het gehele bedrijf? HS Events helpt u graag met het organiseren van een compleet verzorgd bedrijfsfeest voor alle interne en/of externe relaties binnen uw bedrijf. HS Events neemt alle zorg uit handen zodat u zelf ook kunt genieten van het bedrijfsfeest!

Wij zorgen binnen uw evenement voor een stukje personalisatie volgens de trend van 2022: een betekenisvolle belevenis creëren! Dit betekent dat er echt stap vóór stap met u de klantreis zal worden uitgewerkt voor de verschillende type bezoekers. Wij kunnen het bedrijfsfeest zowel bij u op locatie opbouwen als bij onze evenementenlocatie: HAL60. Hier kunnen wij 100 tot 850 personen ontvangen!

Klik hier voor het nieuwste totaalconcept: Winter Wonderland.

HS Events is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en onvergetelijke bedrijfsfeesten in iedere prijsklasse. Daarnaast verzorgt HS Events uw bedrijfsfeest tot in detail; hierbij zijn de thema’s en mogelijkheden oneindig. Verder kan HS Events ook de volledige (luxe) catering, foodtrucks of barbecue regelen, van de drankjes, luxe borrelhapjes tot een volledig buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze medewerkers!

Wilt u een bedrijfsevenement met een winters thema organiseren? Klik dan hier voor onze speciale winter/kerst events voor bedrijven!

Wij beschikken over een eigen evenementenlocatie (100-850 personen) maar kunnen ook iedere ruimte binnen uw organisatie ombouwen tot een unieke en geschikte locatie voor uw bedrijfsevenement!

HS Events zorgt door middel van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht! Hierdoor zal niemand het bedrijfsfeest vergeten! Tevens houdt HS Events rekening met de boodschap die u naar uw collega’s en zakerelaties over wilt brengen. Bekijk onderstaand een aantal voorbeelden van bedrijfsevenementen in onze hal of locaties van partijen die wij hebben omgebouwd. 

In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest! Zo kunt u een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Upgrade uw event met:
- Foodtrucks
- De Borrelshow (LIVE muziek, spellen, quiz)
- Complimentenmeisjes
- DJ
- Band
- Photobooth
- Silent disco
- Extra stage

 

Bedrijfsfeest georganiseerd door HS Events: gast op uw eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur. 

 

Klik hier voor een visualisatie van één van onze bedrijfsevenementen. 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?