Compleet verzorgde open dag

Een open dag organiseren voor meer klantbinding? Wij verzorgen een open dag op maat waar uw organisatie geheel in het middelpunt van de belangstelling staat!

Door een spraakmakende open dag kunt u uw organisatie onder de aandacht brengen bij uw (potentiele) klanten, personeel, familie, relaties, leerlingen, leveranciers, netwerk en/of collega ondernemers. HS Events helpt u graag bij het organiseren van een unieke en betekenisvolle open dag in iedere prijsklasse. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde open dag dat een betekenisvolle belevenis zal creeeren. 

Tijdens uw open dag is een goede indruk essentieel. Wij faciliteren uw open dag tot in detail zodat u zich kunt focussen op de gasten. 

"Top bedrijf, top personeel en top service. Dankzij de materialen en diensten van HS Events werd ons evenement een groot succes!"

In een persoonlijk gesprek kunt u uw centraal gestelde doelen van de open dag aangeven en middels onze expertise adviseren wij u graag naar de diverse mogelijkheden voor uw open dag. 

Een open dag georganiseerd door HS Events: Gast op eigen evenement, één aanspreekpunt, één factuur.

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?