Moderne podiumwagen huren

Certificaat brandvertragendheid norm:M2/DIN4102-B1

Wilt u een podiumwagen of presentatiewagen huren voor op uw evenement? Dan is dit mobiele podium van HS Events zeer geschikt! De podiumwagen heeft een luxe uitstraling en is eenvoudig te verplaatsen en op te bouwen op locatie. De moderne podiumwagen biedt een ruim speelvlak zodat de artiesten gegarandeerd zijn van een droog optreden.

Functie / toepassing podiumwagen

De podiumaanhanger is onder andere geschikt voor buitenfeesten en evenementen zoals concerten, straatfeesten en braderieën, zodat bijvoorbeeld de spreker, band, DJ of orkest een overdekt optreden kan verzorgen voor het publiek. De podiumwagen kan voor vele doeleinden worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan; presentaties, acts, showroom opstelling, etc.

Technische specificaties:

  • Maatvoering tijdens transport: 900 x 235 x 345 cm (lxbxh)
  • Maatvoering opgesteld: 760 (705 excl. dissel) x 430 x 345 cm (lxbxh)
  • Podiummaten: 650 x 420 (lxb)
  • Hoogte podium vanaf de grond: 82 cm
  • Hoogte podium (binnenzijde): 258 cm

Let op: wanneer de podiumwagen opgesteld is, steekt de bovenklep 45 cm extra uit (minimale hoogte: 224 cm).

Brandvertragend / veiligheid podiumwagen

De zeilen (zijkant en onderzijde) van het mobiele podium zijn brandvertragend. Dit kan aangetoond worden volgens norm M2/DIN4102-B1 (certificaat is aanwezig, zie bovenaan de pagina).

Levering en plaatsing podiumwagen

Wanneer u de podiumwagen graag inzet voor uw evenement komen wij deze voor u brengen, op- en afbouwen en retourneren. Het terrein waar de podiumwagen komt te staan dient bereikbaar te zijn met een combinatie: meubelwagen incl. podiumwagen. Daarnaast dient de podiumwagen op een verharde en vlakke ondergrond te worden geplaatst.

Vergunningen

U dient zelf voorafgaand aan de levering te zorgen dat het terrein bereikbaar is met een meubelwagen incl. podiumwagen. Indien er een vergunning nodig is voor het evenement (na te vragen bij de desbetreffende gemeente) dient u dit voorafgaand aan het evenement te regelen. Desgewenst kunnen wij u hierbij assisteren.

Kleur podiumwagen incl. zeilen

De kleur van de podiumwagen is wit en de zeilen zijn mat zwart. De zeilen aan de zijkanten zijn voorzien van ramen waardoor het podium tevens goed zichtbaar is vanuit een zijhoek.

Klik hier voor meer foto's van de podiumwagen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de op- afbouw- en transportkosten.

Extra aanvullende materialen voor uw evenement

HS Events kan het licht, geluid, video en decoratie voor de podiumwagen verzorgen. Wij adviseren u graag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

 

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?