De Smaakvolle Foodtrucks die Jouw Mini Festival Veroveren! – Tips van HS Events

Word je volgende bedrijfsevenement een foodtruck festival, heb je geen idee welke foodtrucks je moet kiezen? Bij HS Events hebben we al vele foodtrucks mogen verwelkomen en we geven je graag advies!

Vintage Foodtruck
Met meer dan 35 jaar ervaring in events en hospitality, is Vintage Foodtruck een expert in het verzorgen van heerlijke bites of een diner op iedere locatie. Vintage foodtruck is een allrounder qua aanbod en heeft meerdere chique foodtrucks tot haar beschikking welke qua uiterlijk een toevoeging zijn op ieder evenement (Volkswagen T1 trucks). Door het allround aanbod van vrijwel ieder gerecht is het eenvoudig een compleet menu samen te stellen waardoor er voor iedere gast een passende optie is!

Capri Culinair
Voor Italiaanse specialiteiten kiezen wij voor Capri Culinair. Laat je smaakpapillen verwennen met Italiaanse luxe producten, salade, pizza, pasta, antipasti, en meer bij Capri Culinair. Deze Citroen HY Foodtruck uit 1976 voegt een vleugje klasse toe aan elke Italiaanse cateringgelegenheid met zijn prachtige uiterlijk en veelzijdige inrichting. Geniet van authentieke Italiaanse gerechten bereid in een hout/gasoven. Deze foodtruck staat klaar om jouw evenement te verrijken met hippe Italiaanse bites!

Sateboss
Sateboss toert door Nederland en België met een Piaggio Ape 50 om jou te laten proeven van authentieke Indische saté. Een lang gekoesterde droom van Paul, gestart in 2014 met een Piaggio Ape 50 foodtruck. Het geheime familierecept, doorgegeven van generatie op generatie, vormt de basis voor de perfecte saté. Met passie, trots en liefde brengt Sateboss de Indische smaak naar jouw evenement. In 2019 heeft de nieuwe generatie het 'satéstokje' overgenomen, met een Indische achtergrond en een toekomst vol plannen om het culinaire erfgoed voort te zetten. Proef de echte smaak van Indische saté, vers gegrild op kolen van de barbecue!

Chic de Friemel on Tour
Vanuit een vintage Constructam caravan uit 1972 verzorgt Chic de Friemel on Tour heerlijke bites op locatie. Wij hebben Chic de Friemel mogen verwelkomen voor heerlijke crêpes. Voor een lunch, high tea of dessert een absolute aanrader. De caravan heeft een zoet uiterlijk net als de bites. De caravan is een ware blikvanger en zorgt voor een sfeervolle en gezellige ervaring op jouw evenement.

Beef & Burgers
Beef & Burgers is een stoere foodtruck met kwaliteitsvlees. De truck biedt meer dan alleen heerlijke Aberdeen Angus burgers. Met hun 'Josper' houtskooloven kunnen ze allerlei gegrilde gerechten bereiden, waaronder spareribs, buikspek, saté, kipkluifjes en meer. De focus ligt op kwaliteit en vers eten, waarbij alles zelf wordt gemaakt, van broodjes tot sauzen. Ook vegetarische en halal gerechten zijn beschikbaar, aangepast aan jouw wensen. Geniet van een breed assortiment aan smakelijke opties, geserveerd met passie en vakmanschap vanuit hun vintage Citroën HY foodtrucks.

Saté van NAN
Mocht je op zoek zijn naar een truck die heerlijk vlees aanbiedt op een locatie binnen zonder rookontwikkeling, dan kiezen wij voor Saté van Nan! De verrukkelijke varkenshaas- of kipsaté van NAN zal ongetwijfeld de gasten doen watertanden.
Deze gezellige en vrolijke Foodtruck van Saté van NAN komt met plezier naar jouw locatie. Als een ware eyecatcher zal het een leuke bijdrage leveren aan jouw evenement.

HS Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen met een persoonlijke touch. Met ervaring en kennis zorgen we ervoor dat jouw foodtruck festival een succes wordt, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Neem vrijblijvend contact op met HS Events en laat jouw mini festival tot leven komen!


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?