Het kiezen van vlees voor een bedrijfsbarbecue

Je gaat een bedrijfsbarbecue organiseren en je stelt jezelf de vraag ‘welk vlees moet ik kiezen?’ Bij HS Events faciliteren we al jaren bedrijfsbarbecues en helpen we je graag verder op weg!
In dit blog bespreken we drie fantastische keuzes voor de invulling van uw bedrijfsbarbecue, variërend van hoogwaardig vlees, authentieke Amerikaanse barbecue tot een foodtruck!


Kwaliteitsvlees van de slager
Voor de liefhebbers van klassieke barbecuegerechten bieden we bij HS Events een uitgebreide selectie van hoogwaardig vlees van De Keurslager, stijlvol gepresenteerd en bereid door vakmensen. De gasten kunnen kiezen uit een heerlijke basisselectie, zoals shaslicks, hamburgers, malse spareribs, en nog veel meer.

Voor de fijnproevers is er ook een Deluxe assortiment beschikbaar, met smaakvol gemarineerde biefstuk, zalmbrochettes en nog veel meer culinaire hoogstandjes. Bovendien worden vegetarische, halal en glutenvrije opties niet vergeten, zodat iedereen kan genieten van deze smakelijke barbecue.

Authentieke Amerikaanse Barbecue Experience
Als je opzoek bent naar een unieke barbecue-ervaring, is deze optie perfect voor je bedrijfsbarbecue. Met de Oklahoma Barbecue Smoker Train wordt het gevoel van authentiek Amerikaans barbecueën naar je evenement gebracht. Langzaam gegaard boven rokend hout of houtskool, biedt deze barbecue-ervaring een uniek vleesassortiment naar jouw locatie. Van sappige pulled pork, Jalapeno-cheddar sausages en smaakvolle spareribs tot Texas Chicken en Real Hamburgers, de Amerikaanse klassiekers zullen de smaakpapillen van uw gasten prikkelen.

Barbecue foodtruck
Ga je toch liever voor een foodtruck? De Foodtruck Beef & Burgers biedt een breed assortiment aan heerlijke gerechten, waaronder de meest smaakvolle Aberdeen Angus burgers. Ze geloven in het gebruik van verse en biologische producten, zonder toevoegingen of E-nummers. Het rundvlees is afkomstig van vrije Aberdeen Angus runderen die gras, kruiden en maïs eten, wat resulteert in een mals en smakelijk product. Voor de niet-vleeseters is er een scala aan vis- en vegetarische opties beschikbaar, zodat elke gast kan genieten van een smakelijke maaltijd. Naast de lekkerste Aberdeen Angus burgers zijn er nog meer opties! Alles wat gegrild kan worden wordt door deze foodtruck gefaciliteerd in hun ‘Josper’ houtskooloven. Denk hierbij aan spareribs, buikspek, saté, kipkluifjes. Maar bijvoorbeeld ook vis en vegetarische en halal gerechten.

Welke optie je ook kiest. HS Events staat garant voor kwaliteit en goede service. HS Events zorgt voor een professioneel evenement op maat aan de hand van: professionele koks, gastvrije cateringmedewerkers en kwaliteitsproducten!
De BBQ wordt voor u bereidt en stijlvol gepresenteerd. In overleg kunnen we met u een barbecuemenu samenstellen dat precies aan uw wensen voldoet: zo houden wij bijvoorbeeld ook rekening met vegetarisch, halal en glutenvrije producten.

Smakelijke groeten,

Team HS

Klik hier voor de link naar onze barbecue pagina


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?