Maak van uw Tuin een Unieke Feestlocatie met HS Events!

Het is hartje zomer en je wilt een tuinfeest gaan organiseren, maar hoe pak je zoiets aan? Je eigen tuin kan dé perfecte plek zijn om een feest te organiseren maar er komt organisatorisch al snel meer bij kijken dan je op voorhand had gedacht.
Gelukkig staat HS Events voor u klaar met een professionele aanpak om uw tuinfeest tot een bijzondere dag te maken waar u van kunt genieten!


Een Compleet Verzorgd Tuinfeest
HS Events biedt een breed scala aan diensten en producten om uw tuinfeest tot in de puntjes te verzorgen. Wat kunt u verwachten wanneer u voor HS Events kiest?

1. Een heerlijk diner of frisse bites: Geniet van een heerlijke barbecue, smakelijke buffetten of een diner vanuit foodtrucks; HS Events zorgt ervoor dat uw gasten culinair verwend worden.

2. Gastvrij en representatief personeel: Geen gedoe met het uitserveren van hapjes en drankjes, want HS Events regelt het voor u. Van een complete baropstelling tot het voorzien van glaswerk en servies, alles is tot in de puntjes verzorgd.

3. Comfortabel meubilair: HS Events voorziet uw tuin van comfortabele stoelen, tafels en statafels, aangekleed met statafelrokken en linnen in verschillende kleuren. Zo heb je voor iedere gast genoeg zitplaatsen.

4. Geschikte overkapping: Het weer kan in Nederland sterk variëren. Daarom wordt er bij HS Events standaard met een overkapping gewerkt, zo kan het feest altijd doorgang vinden. Er kan gekozen worden uit een stretchtent, pagodetent of alu hal. 

5. Decoratie: HS Events kiest graag voor een professionele doch sfeervolle invulling van het evenement met prikverlichting, lampionnen en bloemwerk.

6. Entertainment: Upgrade het evenement met pianobar, wijnboom of photobooth!

7. Muziek: Op een tuinfeest kan muziek niet ontbreken. Bij HS Events kun je kiezen uit een DJ (eventueel met saxofonist), Band of achtergrondmuziek zonder artiest.

Bij HS Events staat uw wens centraal. Of je nu een tuinfeest wilt in Summer Chique stijl of een sfeervol (21) diner, wij faciliteren je op maat!

Neem hier contact op voor jouw unieke tuinfeest op maat!

Tot snel,

Team HS


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?