'Met ons gaat het goed, en met jou?'

Thuiswerken, online vergaderingen en digitaal borrelen, inmiddels voelt het allemaal normaal!
Ruim veertien maanden geleden hadden wij ons laatste evenement zonder maatregelen. Daarna bereikte Covid-19 ook Nederland en werd er aan de rem getrokken, zo kwam HS tot stilstand. Na een paar dagen van verbazing kwam gelukkig onze daad-,veerkracht en creativiteit naar boven.

Achteruit hangen, toe kijken en niks doen past ons namelijk niet!
Allereerst hadden wij contact met andere bedrijven; Wie zoekt er opslag? Wie kan er handjes gebruiken? Wat kunnen we nog wél doen? Snel stond onze evenementenlocatie vol met dozen voor de opslag van Dobbe Transport en hielpen wij bedrijven zoals Toolstation met de drukke periode. Net als iedereen wisten ook wij niet hoelang de maatregelen rondom Covid-19 zouden blijven.
We miste ons werk, passie, collega's en teamspirit! Al snel besloten we daarom om te doen wat we leuk vinden, mensen verbinden!

De maatregelen lieten het in de zomer van 2020 toe om kleine evenementen op afstand te organiseren. Met ruim 1000m2 aan ruimte organiseerde wij o.a. een leuke biba quiz en gaf lekker weer een unplugged huiskamerconcert.

Al jaren waren livestreams onderdeel van HS Events, maar nooit de core-business. Na overleg met het team was het duidelijk, we gaan twee onderdelen van ons bedrijf specialiseren: livestreams en video.
In HAL60 bouwde we 3 studio's voor filmopnames en livestreams. HS Livestream werd opgezet voor de verhuur van de studio's en profesionele livestreams.
Dat is niet alles, nieuwe aanvullende appartuur werd aangeschaft, de internetverbinding werd geoptimaliseerd en het personeel heeft extra scholing gevolgd.
Ook hebben wij begin 2021 Screen Visuals overgenomen. Dit bedrijf is al jaren gespeciliseerd in bedrijfsfilms maken, met name in de groensector. Oud eigenaar Tim Oushoorn heeft dan ook goed zijn plek gevonden bij HS Video.

Blij en verheugd zijn wij dan ook om te vertellen dat het goed met ons gaat!
We kijken rooskleurig uit naar de toekomst, en ons verlangen groeit om jullie weer fysiek te mogen verbinden.

Wij houden vol en blijven positief en hopelijk jij ook!

Veel liefs, 

Namens HS
Suzanne van Vliet


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?