Referenties stage

Een aantal stagiairs van HS Events hebben na het stagelopen een referentie geschreven:

Tijn Versluis
MBO leerjaar 1, ID College Gouda, Marketing.
Het team van HS Events is super aardig en altijd behulpzaam.
Van de 300 uur stage die ik heb gelopen bij HS Events, heb ik mij werkelijk geen seconde verveeld. Ik heb bij veel en uiteenlopende evenementen geholpen met de voorbereiding en heb dit altijd met plezier gedaan. Door de goede begeleiding van Suzanne, ben ik voor mijn schoolopdrachten makkelijk geslaagd. Bij HS Events heb ik een hoop praktische dingen geleerd. Ik ben blij dat ik hier mijn stage heb mogen lopen.

Rachel Keijzer
MBO leerjaar 1 en 2, ROC Midden Nederland – Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie.
"Na 5 maanden stage gelopen te hebben bij HS Events heb ik erg veel geleerd over de evenementenbranche, maar ook over onderwerpen waarvan ik nooit gedacht had dat ik het zou leren. Zoals over bekabeling en licht en geluid. Als stagiair bij HS Events voelde ik me echt een deel van het team. Ik heb een onwijs leuke en leerzame tijd gehad!"

Mischa de Wagenaar
MBO leerjaar 1, Albeda College – Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie
"Bij HS Events heb ik te maken gehad met verschillende evenementen. Vanaf begin af aan werd ik hierbij al betrokken en kreeg ik hierdoor een goed en voldaan gevoel! Het was voor mij een leerzame en leuke periode waarbij het enthousiaste team mij veel energie heeft gegeven!"

Roy van Hameren
HBO leerjaar 3, Haagse Hogeschool – Facility Management
"Mijn vijf maanden durende managementstage bij HS Events was een groot succes! In deze periode heb ik een onderzoek uitgevoerd voor HS Events en heb ik volledig meegewerkt binnen het bedrijf. Ik wil het hele team van HS Events bedanken voor het bijdragen aan mijn drukke, leerzame en leuke stageperiode. Ik veel heb geleerd omtrent het organiseren van evenementen."

Sharon Honders
HBO leerjaar 2, Hogeschool Rotterdam – Leisure Management
“Bij HS Events heb ik in een leuke, gezellige en informele sfeer veel werkervaring opgedaan waar ik in de toekomst zeker wat aan heb! Ik kom nu dan ook nog graag langs om een kopje koffie te drinken of bij werkzaamheden te helpen. Echt een super tijd gehad.”

Inge Bakker
HBO leerjaar 2, Hogeschool van Amsterdam – Reclame, Marketing, Communicatie
“Ik heb een leuke en leerzame stage gehad. HS Events heeft een enthousiast team waarbij je overal actief bij wordt betrokken.”

Berend Koudijs
MBO leerjaar 3, ROC Leiden – Marketing medewerker & Medewerker Evenementenorganisatie
“Een bedrijf waar alles wat je op school hebt geleerd, ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. En waar je als stagiair echt het gevoel krijgt dat je bij het hele proces betrokken wordt, waardoor de stageperiode erg leuk en leerzaam was.”

Jaimy van der Meer
HBO leerjaar 2, Hogeschool van Amsterdam - Sport, Management en Ondernemen
“Bij HS Events kom je in aanraking met de vele facetten die kenmerkend zijn voor de branche. Zo word je actief betrokken bij voorbereidende werkzaamheden, maar ga je ook mee naar verschillende evenementen. De combinatie van de diverse werkzaamheden en het werken in een enthousiast team, heeft deze stageperiode voor mij tot een leuke en leerzame tijd gemaakt.”

Rosanne Noteborn
HBO leerjaar 4, Hogeschool Inholland Den Haag - Media & Entertainment Management 
“Ik heb bij HS Events mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Naast het interessante onderzoek heb ik veel geleerd van marketing en communicatie, maar ook van het organiseren van evenementen! Een heel gezellig team met leuke collega’s en klanten!”

Marjolein Atsma
MBO leerjaar 3, ID Collega Alphen aan den Rijn – Marketing & Communicatie
“Voordat ik bij HS Events begon had ik niet verwacht dat ik zo veel zou leren, en ook nog eens zo’n leuke tijd zou hebben. Je wordt als stagiair overal bij betrokken en maakt alles mee. Hard werken onder een fantastische sfeer met leuke collega’s.”

Tamara van der Pouw Kraan
HBO leerjaar 2, Business School Notenboom – Event, Leisure & Travel Management
“Mijn stage bij HS Events was super: veel geleerd, veel gezien en veel mogen doen. Super bedrijf zeker weten een aanrader!

Kevin van Amsterdam
MBO leerjaar 1, ROC Leiden - Marketing & Communicatie
''Ik heb een geweldige stageperiode gehad! Leuke collega's, goede sfeer en heel veel geleerd! Je wordt bij veel dingen betrokken en elke dag is weer anders!''

Wil je graag stagelopen bij HS Events? Klik hier voor meer informatie.


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?