Afzetpaal huren of kopen

Wilt u naast uw loper afzetpaaltjes huren of kopen? Dat is mogelijk! De afzetpaaltjes zijn voorzien van een verzwaarde voet, waardoor de paaltjes stabiel blijven staan en ook buiten kunnen worden gebruikt.

Afzetpaal in 1,5 meter maatschappij

In de 1,5 meter maatschappij is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, afzetpalen kunnen hiervoor een goede uitkomst zijn. De afzetpalen kunt u gebruiken als; afzetkoord, rijvorming en/of uitzetten looproutes voor uw bedrijf/onderneming. Tussen de afzetpalen kunnen velourskoorden (verschillende kleuren) worden gebruikt ten behoeve van de afzetting of kan een afzetpaal met trekbanden worden ingezet. 

Afzetpaal HS Events

HS Events beschikt over een groot assortiment afzetpalen, bij een loper horen uiteraard afzetpaaltjes. De afzetpalen bij de loper zorgen voor een uniek welkom bij het evenement. 

Materiaal

De afzetpalen zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor de palen ideaal zijn voor buitengebruik.

Kleur

HS Events beschikt over twee soorten afzetpalen:

  • Chromen afzetpaaltjes (zilverkleurig)
  • Messing afzetpaaltjes (goudkleurig)

Afmeting / Specificaties

De afzetpalen zijn 100 cm hoog en de voet van de afzetpaal is verzwaard waardoor de paaltjes stabiel blijven staan. Één afzetpaal weegt 10 kilo. De voet van de afzetpaal heeft een diameter van 32 cm.

Opties

HS Events beschikt over diverse velours koorden die aan de afzetpaaltjes kunnen worden vast gemaakt. Hierbij zijn ook diverse kleuren mogelijk. Tevens kunnen de afzetpaaltjes ook worden gebruikt als afzetting, of bij een officeel moment met een rode knop en conffettishooters. Op zoek naar een posterframe of een afzetpaal met trekband, vraag naar de mogelijkheden bij een van de medewerkers van HS Events.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?