Backdrops

Backdrops kunnen worden gebruikt om een ruimte te decoreren, verkleinen of af te schermen. Daarnaast kunt u de backdrop gebruiken om de ruimte bijvoorbeeld te verduisteren. 

Kleuren

De backdrops zijn in zwart molton, wit molton en crème molton leverbaar. De zwarte doeken zijn zeer geschikt om een ruimte te verkleinen of verduisteren. De witte doeken zijn optisch wit en daardoor uitermate geschikt voor verlichting of in combinatie met blacklight. De crème doeken zijn zeer geschikt om de ruimte sfeervol aan te kleden. 

Montage

Door de ogen aan de bovenzijde van het doek, kan de backdrop ook middels shortcorts worden opgehangen aan bijv. een trussconstructie. Backdrops zonder ogen kunnen door middel van backdropklemmen incl. shortcorts worden bevestigd.

Afmetingen

De doeken zijn in verschillende afmetingen leverbaar. De zwarte doeken in de afmetingen 3x3,5 m, 6x4,5 m, 6x5 m, 6x9 m en, 9x5 m, de witte doeken in de afmetingen 3x4 m en  3x6 m, en de crème doeken in de afmetingen 2x6 m, 2x3 m, 3x4,5 m. De doeken worden geleverd in passende kratten van 60x40x40 cm. De doeken zijn brandvertragend (geimpregneerd) behandeld.

Opties

Naast zwarte en witte backdrops, beschikt HS Events ook over themadoeken, kaasdoeken, sterrendoeken en pipe and drape doeken incl. montagesystemen. Ook kunt u bij HS Events terecht voor het organiseren van een compleet evenement en de verhuur op het gebied van licht, geluid, decoratie of catering.
 

Benieuwd naar de opties en/of prijzen van backdrops om uw evenement vorm te geven?

Neem vrijblijvend contact op
 

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?